Reklama

Reklama

Senior roku 2015

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2016, 75 min

Obsahy(1)

Záznam finálového galavečera 1. ročníku soutěže Senior roku. Projekt startující kampaň, jejímž cílem je upozornit veřejnost na fenomén stárnutí, podpořit aktivní život seniorů v České republice a přispět k propagaci důstojného a naplněného života seniorů. Večerem provází Jan Čenský, o hudební vystoupení se podělí Hana Zagorová a Josef Laufer. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Záměr podpořit aktivní život a přispět k propagaci důstojného a naplněného života seniorů se České televizi nepodařil s velkým přehledem. Zesměšnit několik důchodců a uspat pár diváků, tak to se zase povedlo s velkou lehkostí. Děkuji tímto Pořadu Luďka Staňka za to, že mne na tento skvost upozornil a donutil mne vylovit si ho z Archívu ČT. Byl to nezapomenutelný zážitek, při kterém žádný ze soutěžících nezemřel. To je skvělé, protože mám rád šťastné konce a taky rád zahradničím, háčkuju a krmím ptáčky. ()

Socrates odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat takhle pár známejch důchodců u nás na vesnici při vystoupení v rámci místního plesu by mě pobavilo, koukat na kašpařiny neznámejch seniorů v televizi bylo úděsný. Čenský se navíc tentokrát taky moc nepředvedl (ale co taky vymejšet s timhle ansámblem, že jo). ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Lidé, kteří něco takového vymysleli jsou normální Šmejdi!! Zneužívání důchodců ať už v sokolovnách při prodeji hrnců, nebo na obrazovkách České televize, při tanci staroušků s umělou kyčlí je šmejdství. Stejní šmejdi jsou i Ti, kteří se na tom napásli i Ti kdo něco takového povolí vypustit do veřejnoprávní televize.To už jsou v televizi jen degeni, co vymyslí hovno a všichni jim začnou tleskat? ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad je dokonalou ukázkou odporného a lidsky nepochopitelného hyenismu produkce ve snaze napakovat se tím, že přesvědčím několik důchodců veřejně se ztrapňovat a ponižovat v televizi jen proto, aby si ti chudáci vylepšili svůj mizerný důchod několika drobty, které spadnou z televizního stolu. FUJ HNUS!!! ()

Reklama

Reklama