Reklama

Reklama

Ulice Cloverfield 10

  • USA 10 Cloverfield Lane (více)
Trailer 1

Jednu chvíli jedete v autě, pak to do vás z boku napálí nějaký idiot a vy se probudíte pomlácení, ale živí v podzemní kobce, kde vám neznámý podivín řekne, že jste právě vyhráli hlavní cenu v životní loterii. Onen neznámý podivín (John Goodman) se jmenuje Howard a je to zkušený „Prepper". To jsou lidé, kteří tuší, že jednoho nepříliš krásného dne přestane fungovat svět, a tak se na to připravují. Například Howard si postavil a komfortně vybavil podzemní bunkr. Výhra Michelle (Mary Elizabeth Winstead) spočívá v tom, že ji našel ve vraku havarovaného auta a přesunul do svého krytu krátce předtím, než na Zemi plnou silou udeřila gigantická katastrofa, která zničila veškerý pozemský život. Emmett, jeho kámoš, který mu se stavbou pomáhal (John Gallagher), a Michelle jsou podle všeho široko daleko jediní přeživší. Škoda, že je venku kontaminovaný vzduch a nejde to proto ověřit. Michelle ale téhle teorii příliš nevěří. Howarda považuje za magora, který ji unesl a pod za vlasy přitaženou záminkou ji chce udržet ve sklepě. Jenže důkazů, že má tenhle apokalyptický vizionář pravdu, se postupně objevuje víc a víc. Stejně jako dokladů toho, že Howard je fakt pořádný magor... (CinemArt)

(více)

Diskuze

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

lidi je to tu!!

 

Pokračování Cloverfieldu je potvrzeno režisérem Mattem Reevesem. Záhadný útok na zemi pokračuje

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Až do okamžiku opuštění nory je to na 4*.  Jakmile ale děvče vyleze ven (což je zaplaťbůch finále), začne to strmě padat do parodie na Vetřelce, rozuzlení jednotlivejch momentů zcela rezignuje na zbytky logiky, aby nebylo nutný nechat hlavní hrdinku zabít. Finále je pro mě wtf nekoukatelná záležitost, ale jinak dobrej zážitek s Goodmanovým charismatem, který prostě nemůže selhat. Chtěl bych film postavenej jen a pouze na Goodmanovi, ideálně od Coenů :D.

tonda_soukup

tonda_soukup (hodnocení, recenze)

Možná se ptáte proč mám na pokračování vyšší hodnocení než na prvním díle. Dvojka se mi líbí víc jak jednička.

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Aresko123

Nejak tak ako píšu Yoshi a Pod. Ja si už detaily nepamätám, ale nič ma tam nerušilo, naopak, všetko dávalo zmysel a gradovalo gradovalo.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Aresko123

Měl dceru, o kterou přišel, buď zemřela, nebo se s ní už nemohl vídat. A z toho mu hráblo. Proto unášel holky, aby si to vynahradil.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Aresko123

nemusel věřit žádnému konci světa, prostě unesl holku a chtěl s ní trávit rodinou pohodu, holka začala mít roupy jako že se ji chtělo utéct, tak ji hodil do sudu s tou sračkou a Michell to udělal taky, ale akorát s tím rozdílem že fakt začala nějaká ta invaze 

Aresko123

Aresko123 (hodnocení, recenze)

mm13

a co teda tym chceli povedat? Ze on kazdy mesiac sa "vytratil" z vonkajsieho sveta a nikto ho cele tyzdne nevidel a on medzitým sedel v kryte s nejakou unesenou osôbkou a cakal na koniec sveta??? To akoze robil stale az raz sa to stalo? To co je za somarinu? To akoze veril aj tie predchadzajuce razy ze uz koniec nastal? A ak ano tak preco odtial vyliezol? Ved mal byt presvedceny ze von ist nesmie! Cele je to postavene na piesku....

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Pod, mm13, Vecernicek

Aresko123

Aresko123 (hodnocení, recenze)

cafte, myslite si ze Howard uniesol uz davno to dievca z fotky a to napisalo na ten poklop v serverovni HELP? Akoze ju uniesol uz pred inváziou a drzal ju tam do smrti? Lebo mi to nedavalo zmylsel s tym HELP z vnutra napisanom a tam sa vlastne zlomila pochybnost Michele a potom zabila Howarda. Preco ju teda uniesol ???

na příspěvěk reagoval Deryll, mm13

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Typicky priklad ako dokaslat celkom dobre startujuci triler. Uz uz som pendloval medzi 3 a 4 hviezdickami a oni tam nakoniec grcnu drist v podobe Evolution alebo Men in black. Epic fail za toto a preto len 2*.

na příspěvěk reagoval Guilemot

Uživatel qxkamo smazal svůj příspěvek.

F2003F

F2003F (hodnocení, recenze)

Prečo je uvedený v hecoch aj Bradley Cooper ? kde tam hral ?

na příspěvěk reagoval Pod

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Film, který není vhodný svou úrovní do kina. Jako televizní snímek to obstojí. Nelíbila se mi ta druhá část a ty MONSTRA. To jak hlavní hrdinka zneškodnila UFO je k smíchu. Slabší 3*

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

microice

Nečekaný výstřel ano, ale kam se Cloverfield hrabe na Kill Bill. Tam mi bylo do breku, chtěl jsem z kina odejít a někde se vybrečet ale bylo mi to blbé po dvou minutách filmu :D

microice

microice (hodnocení, recenze)

U sceny kdy rekl vznesene ,,tvou omluvu prijimam" jsem se zasmal a potom ho necekane strelil. Docela me to zaskocilo.

na příspěvěk reagoval Pod, Abes

microice

microice (hodnocení, recenze)

Jeste nekdo fandil Goodmanovi aby to prezil??? Protoze to zahral na pana a bez neho by ten film stal za hovno :D

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Pod

Související novinky

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

30.01.2021

Jeden z prvních velkých found-footage snímků Monstrum (Cloverfield) z roku 2008 se dočká přímého pokračování. Snímek režiséra Matta Reevese vydělal celosvětově nějakých 172 milionů a série se… (více)

Uncharted našlo nového režiséra

Uncharted našlo nového režiséra

18.01.2019

Po odchodu Shawna Levyho (Ocelová pěst) se filmová adaptace herního Uncharted znovu ocitla bez režiséra. Snímek, který má vyprávět o mladém Nathanu Drakeovi, jehož ve filmu ztvární Tom Holland … (více)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Třetí Cloverfield už je na cestě

Třetí Cloverfield už je na cestě

28.10.2016

J. J. Abrams pokračuje v budování sci-fi antologie, která zatím čítá Monstrum (aka Cloverfield) z roku 2008 a letošní Ulici Cloverfield 10. Série tajuplných thrillerů, v nichž si nemůžete být ničím… (více)

Reklama

Reklama