Reklama

Reklama

Barbie: Tajná agentka

  • USA Barbie: Spy Squad (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na začátku příběhu filmu Barbie: Tajná agentka zastihneme naši hrdinku Barbie společně s kamarádkami Terezou a Renée na gymnastickém tréninku. Všechny tři dívky jsou tak šikovné, že jejich schopnosti upoutají pozornost tajné agentury, která po celém světě honí ty největší zločince. V jejím hledáčku se právě objevila rafinovaná zlodějka šperků, která svou hbitostí a mrštností překonává i ty nejnepřekonatelnější překážky. Nasadit proti ní tři gymnastky sice vypadá jako šílený a zoufalý nápad, ale, jak dobře víme, odvážnému štěstí přeje. Nový život ve světě špionáže si náramně užívají i Barbie s Terezou a Renée, protože díky tomu mohou zkoušet neuvěřitelné množství nejrůznějších převleků, používat nejmodernější technické vychytávky a trávit čas ve společnosti roztomilých robotích mazlíčků. V první řadě ale budou muset pracovat, tedy honit a polapit mazanou zlodějku, a díky tomu zjistí, že ve zdánlivě křehkých holkách může dřímat pořádná hromada talentu. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Uff.. přežil jsem to... Dotičné osoby, hlavně ty žvatlající nějak zapomněli komu hlavně je tento typ filmu určen.. takže tak to i beru. Stupidnější než M.H.. ale dalo se to.. To už mi víc pitomá přijde ta legendární Beruška a kocour kterou nevím proč všichni vynášejí do nebe.. ani 10minut jsem to nevydržel., to se prostě nedalo! O_o ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá, že by to mohlo být celkem cool špionážní, ale nakonec je z toho jen obyčejný film pro holky a možná i kluky, v kterém se děsivě moralizuje a všechno je v něm neskutečně předvídatelné. Nečekám, že tohle budou skvělé filmy, al tady se nikdo moc nesnažil, ani ty vtipy tu nejsou a celkově stojí atmosféra za prd. ()

Reklama

JaniiSakova 

všechny recenze uživatele

Ne že bych snad čekala od Barbie filmu zápletku jako od Spielberga, ale tohle bylo tak extrémně předvídatelný, že to až bolí. Jednu hvězdičku dávám za to, jak moc jsme se s kamarádkou nasmály u stopování výrazů hlavního ''záporáka'' při jednom z ''brilantně'' napsaných dialogů. Tahle kopie na Totally spies a Jamese Bonda v růžovém pláštíku je fakt hrůza :D ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká malá menšia Barbie katastrofa, avšak v rámci svojho žánru znesiteľná. Ono by to ani nebol zlý nápad dať Barbie do role špiónky, ale spraviť to tak stupídnym a nezmyselným spôsobom ako v tomto snímku, to hádam prekuknú aj tie najmenšie deti, ktorým je to určené. Asi by som očakával vyučovať a zabávať mladých ľudí podnetnejším spôsobom. Toto sú síce silné dve hviezdy aj vďaka vylepšenej grafike, ale stále iba dve. 45 % ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Na to, že měli být tajné ty agentky, tak všude bylo růžovo, fialovo i modro. Viděla jsem už několik filmů z dílny Mattelu, ale tohle je slabší. Snaha být jako 007 se nepovedla. Buď stárnu, nebo prostě už nevědí, co vymyslet. Pokud budou plánovat ještě nějaký další filmy s Barbie, tak ať je to aspoň o stupeň lepší. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama