Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Smála jsem se sice celou dobu, ale to nic nemění na tom, že je to humor trapný, infantilní a fekální. Všechny matky byly vybrány výborně, i na vdovce se dobře koukalo, ale je to jednohubka na jedno podívání, podruhé bych to už nedala. Taky by mě zajímalo, kdo jim pořád ty jejich ratolesti hlídal, když matky ve filmu neměly nic jiného na práci kromě divokých večírků a schůzek rodičovského sdružení. Nejlepší byla asi scéna u manželského terapeuta, ta byla opravdu ze života. O zbytku by se dalo silně polemizovat. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S dávkou nekorektního humoru rozhodně nepřicházejí jako první. Tak trochu móda posledních let, kdy sprostě mluví a na křečovité úsměvy už kašlou také ženy, strhla i Milu Kunis nebo Kristen Bell. Tentokrát odmítají dělat to, co po nich žádá společnost nebo rodina, a ve finále to stejně málokdo ocení, takže nohy nahoru, panáka do ruky a vlastní volný čas mají zelenou. Jon Lucas a Scott Moore, scenáristé, kteří stojí za první Pařbou ve Vegas (a tady režiséři), nepotřebují úplně silný příběh, pomáhají si lepením humorných epizodek, které vycházejí tak napůl. Přesto nakonec docela příjemné rozptýlení. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Prvé, čo na tomto filme musím vyzdvihnúť, je hudba. Skvelý výber, v pravý moment. Robila presne to, čo filmová hudba má robiť, dotvárala atmosféru. druhou skvelou vecou boli herci. Každá postava od hlavného tria až po neschopného majiteľa úspešnej firmy, sadla ako zadok na šerbeľ. Nemusím moc nadávky, ale nikdy netlačili príliš na pílu, prejav postáv korešpondoval so situáciou alebo charakterom postavy. Aj tempo bolo dobré. Film v žiadnom momente nezadrhával, spomaľoval a zrýchľoval plynule, príjemne. Bol fakt, ale že fakt vtipný. Bol to film plne zo ženskej perspektívy. O tom, aké neskutočné nároky na ženy spoločnosť a následne ony samé na seba kladú. A ako sa z nich vymaniť a nájsť rovnováhu. Bol aj o ženskom priateľstve. O láske k deťom, ale aj o láske k partnerovi. Jeho posolstvo bolo poväčšine nenápadné, ale o to silnejšie. Z kina som odišla nabitá neuveriteľne pozitívnou energiou. A to je asi jeho najlepšia vizitka. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic moc velkého jsem od filmu neočekávala, i když hodně mých přátel říkalo, že se jedná o dost skvělou komedii, pro mě to byla ale taková ta typická americká komedie, u které se zasmějete a která nabízí docela slušné obsazení, ale na druhou stranu je tam až moc sprostých slov a pár trapných scén, které já osobně moc v lásce nemám a nesměji se jim. Takže ani velké zklamání a ani velká dokonalost. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Navzdory velice slibným ukázkám, koná se průměrná komedie, která ale i tak vybočuje z řady. Ty nejlepší a nejzábavnější scény jsme mohli nejdříve vidět v trailerech. Chápu, že snímek spíše ocení matky s dětmi. Jelikož to já nejsem, tak musím film hodnotit jen po stránce příběhu a vtipu. Přiznávám, občas jsem se zasmál a i hlasitě. Jinak se ale jednalo převážně o vulgární humor, který se zaměřoval na dívčí diváky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)
  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama