Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zpočátku v obavách, ale nakonec jsem překvapen dvojnásobně nejen jak moc se mi film líbil, ale také jakéj populární hit se v USA z Bad Moms stal, že se už chystá sequel Bad Fathers. Mila Kunis je úžasná a rozkošná a Kathryn Hahn je novodobý ženský Stiffler, ta se zde bezkonkurenčně stará o humor a vychází jí to. Scéna v obchodňáku je boží. Byť je film spíše pro ženské pohlaví, bavil jsem se i já, občas není na škodu sledovat jak si užívají ženy. 75% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Úbohosť najhrubšieho zrna. Film je vyslovene určený ženám, ale vykresľuje ich v tak ponížujúcej forme, že sa nakoniec zdá, ako by všetky ženské boli tupé, primitívne a plytké, podobne ako sú tunajšie hlavné predstaviteľky. A to si určite nemyslíme, takže tento zvratok musí každý ochranca dôstojnosti žien poslať do odpadu. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Novodobý Prcičky, kde jsou namísto puberťáků bez zásunu zralý matky, kvasnicový pivo střídaj lihový orgie a mistra Stiflera bezvadně hláškující a skvěle divoká Kathryn Hahn! I když je to težká kokotina a s inteligencí se tento počin minul celkem obloukem, je to hustá prdel až na půdu a to mě baví. Občas člověk holt musí vypnout i u něčeho takhle úchylnýho! 75% ()

venison 

všechny recenze uživatele

I když jsem čekala uvolněnou slátaninu, ta komedie "Matky na tahu" mě mile překvapila.. Jasně, něco je až tupě vyhrocené, ale vesměs jsem se celý film cítila příjemně a uvolněně.. Velmi často jsem se zasmála.. "Matky na tahu" není film jenom matkách, ale především o ženách, na které jsou v současné době kladeny vysoké nároky.. Musí být krásné, štíhlé, nonstop upravené, příjemně naladěné, sexu chtivé, v zaměstnání úspěšné, skvělé organizátorky, finančně nezávislé a perfektně pečující o své děti i drahé polovičky.. Každá žena je tlačena do role superwoman a všechny její superlativy jsou navíc brané jako samozřejmost.. "Matky na tahu" je film, který úsměvnou formou a vyhroceným dějem boří mýty a ukazují, že uvnitř každé ženy je nespoutaná sprostá holka, která se chce dostat na povrch.. Navíc ústřední trojka v čele s Milou Kunis měla pěkně a komediálně zpracované charaktery.. Christina "Melounek" Applegate byla skvělý "padouch", který ovšem nebyl jen černočerný, ale měl i své šedé odstíny.. Navíc hlavní hrdinka nebyla najednou jen cool mamka, ale nesla si za své nezodpovědné chování následky.. Bavilo a moc, taková holčičí jízda po třicítce, a od komedie mi to fakt stačí :-) Od ní nepotřebuji sofistikovaný děj a herecké výkony hodné Oscara :-) ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde je mi úplně jedno, že zápletka není nijak skvostná a většina scén je typicky americkým způsobem přitažená za vlasy. Nechte mozky odpočinout a užijte si jízdu bláznivých matek! Musím říct, že jsem se skvěle bavila a z kina odcházela s dobrou náladou. Na jedno oddychové zhlédnutí paráda! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama