Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nič originálne a v mnohých miestach príliš okaté. Hoci to netlačí na pílu tak okato v rámci sentimentálnych scén a naplno to prezentuje majstrovstvo ako Kristen Bell tak aj Kathryn Hahn. Je to taká oddychová jednohubka. Hoci sa priznám že scéna v supermarkete je pre mňa jeden z tohtoročných komediálnych vrcholov! ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Všetky zaneprázdnené a uťahané matky budú júchať radosťou pri sledovaní a súhlasne prikyvovať hlavou, keď budú sledovať rebéliu hlavných predstaviteliek. Pravdou je, že snímok ťaží z osvedčených metód a ničím neprekvapí, ale aj tým, že je príjemne zábavný a má v sebe očisťujúci mechanizmus. Minimálne pre tie ženy a matky. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Bad Moms" bol pre mňa film, na ktorý som bol celkom zvedavý. Nie až tak zvedavý, aby som zašiel do kina, ale zase som mal pocit, že by to mohol byť celkom dobrý komentár a kritika na dobu, kde sa na matky aj deti kladú tak vysoké nároky, že to nezvládajú spĺňať. A jedna strana robí všetko, a druhá už ani nemá čas na to si užívať svoje detstvo, lebo celý ich život je naplnený aktivitami, aby sa raz dostali na vysokú školu. Lebo dnes už desiatich alebo dvanástich rokoch treba myslieť ako dospelý. A tento film to adresuje ako negatívnu vlastnosť, rovnako ako perfekcionizmus dnešnej doby, ktorý matky tlačí na to robiť milión veci naraz, z toho žiadnu nemajú čas robiť poriadne. Ja s týmito všetkými myšlienkami súhlasím a myslím si, že sú správne. A v podaní Mily Kunis to vyzerá veľmi dobre. Role matky rebelky sa ujala skutočne dobre. Problémom však pre mňa je fakt, že je to opäť komédia, ktoré vyzerá a reálne aj je "strašne americká." Musíme mať super párty, veľa chlastu, sexuálych narážok a využívania slovíčka "f**k" všade, kde sa dá. Plus neskutočné množstvo slow mode mi liezli občas už na nervy. Myslím si, že mali to poňať trošku serióznejšie a menej všetkých týchto amerických rádoby vtipov, ktoré už sú neskutočne staré. Ale zase to čo fungovalo na filme dobre je podľa mňa dobré. Ako som povedal kritika doby, hlavná hrdinka je dobrá, aj jej kamošky sú okey a celkovo film neodbočuje od témy a vie naučiť, že je okey robiť chyby. A preto si myslím, že veľmi tesne, ale nechávam filmu aj tú štvrtú hviezdu. Aj keď možno nelepí úplne dokonale a niektoré rohy budú odtŕčať. Hodnotenie: B- ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Inu, mají to těžké, použité ženy. Doma debila ve vytahaných teplácích, co kudy chodí, drobí, prdí a pyskuje, nálož upatlanců, dělajících jednu krávovinu za druhou jen proto, aby se co nejrychleji zmrzačili, nebo alespoň připravili o život, v práci za šéfovou buď postpubescentní kurvičku s absencí empatie, nebo zapšklou přechodnici, nenávidící vše a všechny. Do toho ještě takové lahůdky jako je tchýně, hemoroidy a sousedka, co umí všechno lépe a vypadá vždy upraveně, spokojeně a, dle vyjádření toho výše zmíněného zástupce odrůdy ,,hlava rodiny", mrdatelně. Zaslouží si pak podobně exponovaná nešťastnice pro vzácnou chvilku, určenou k relaxaci, tento filmový hit, o kterém jí bylo tvrzeno, že cílí přímo na ni? Nemyslím si. Ale co já vím, že, třeba je osud semlel natolik, že se jim to líbí. Já si jen drobím na modráky. Proprděný. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Až na to, že v podstatě všechny postavy jsou neskutečný krávy a scénář je plnej americkejch píčovin a těžce křečovitý nápravy vrchní krávy.. tak by to i celkem ušlo a pár momentů je tak ujetejch, že jsou i celkem vtipný... ve výsledku přecejen ale žádnej zázrak... max tak pro křivochcalky a frustrovaný maminy. co o tomhle možná sní a budou tak vrnět blahem.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)
  • Amy (Mila Kunis) jezdí na začátku minivanem Chrysler Pacifica. Červený muscle car, který řídí Amy v průběhu filmu, je první generace Dodge Challenger ze 70. let. Gwendolyn (Christina Applegate) vlastní bílý Range Rover. (FIAT 500)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama