Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po napínavém závěru třetí řady, kdy Walt a Jesse bojovali o život, teď oba s obavami čekají na Gusův další krok. (Netflix)

Recenze (15)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Velice kvalitní start série. Napětí by se dalo krájet a Waltovi a Jesseho kalhoty se staly takřka nenositelnými vzhledem k množství hnědé hmoty, která se v nich objevila, když jim jiný hnědý muž ukázal, že není radno si s ním zahrávat a hněvat ho. Konečně nějaká série odstartovala takhle prudce. Díl s opravdu úžasnou stísněnou atmosférou a nejistotou vlastního přežití. Oba hrdinové si koupili ve finále jen trošku času navíc, takže v této sérii rozhodně očekávám ještě větší nárůst napětí, i když se mi skoro až nechce věřit, že v této oblasti existuje prostor, kam výš by se dalo vyhnat. Úžasné! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hošani se bojí, s čím přijde nakrknutý Gus a co bude dál s „jejich“ byznysem. Tím, jak se Walt snaží ze všeho (tak průhledně) vykecat, mě už v (minimálně) minulé sérii začal solidně štvát. Pánové si každopádně koupili nějaký ten čas navíc. Skyler se solidně „zaučuje“ (hysterie před zámečníkem), Hank zůstává skeptikem. Nějaké scénáristické vrcholy nebo stísněnou atmosféru jsem každopádně fakt nevnímal. Herecké uchopení Bryana Cranstona mi navíc už nějaký ten pátek dost vadí. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to povedal, že začiatok štvrtej série bude ešte lepší, ako úplný koniec tej predchádzajúcej. Je zaujímavé sledovať Walta v momentoch, kedy sa zdá, že je jeho život v koncoch a on sa snaží z toho nejako vyhovoriť napríklad tým, že má pravdu. Ale to chápe aj Gus, samozrejme a tým pádom nás čaká trochu iné rozuzlenie, ako sa na prvý pohľad zdá. Skyler som si väčšinou sám pred sebou obhajoval, ale teraz mi už fakt liezla na nervy... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Když Hank (Dean Norris) na svém laptopu prohlíží e-shop MineralEmporium.com, v adresním řádku prohlížeče je C:\Users\Mad Props\Desktop\Mineral Emporium screen\ebay hero.html, což jasně značí, že se jedná o fiktivní stránku uloženou na lokálním disku jeho počítače. (Nortizop)
  • Hank Schrader (Dean Norris) leží v posteli a odloží otevřený notebook vedle sebe na druhou postel. V následujícím záběru je ale notebook zavřený, pak otevřený a poté opět zavřený. (ELBobes)

Reklama

Reklama