Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skyler Walta podezřívá, že jí neříká pravdu, a začne se k němu chovat odměřeně. Jesse mezitím prokáže, že je pro Mikea a Guse užitečný. (Netflix)

Recenze (15)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Já jsem ten, kdo klepe!“ Místo toho, aby byl Walter spokojený s tím, že policie považuje legendárního a nepolapitelného Heisenberga za mrtvého, vyskočí jeho ego a sám vnukne Hankovi myšlenku, že mrtvý podezřelý pouze „opisoval“ od toho pravého génia. Takže Skyleřina zpovídačka následující den se dala očekávat. Někdo musí chránit tuhle rodinu – a Walt to těžko bude. Toho zdobila (ač mám k němu nejednu výhradu) opatrnost a důvtip, obtížně tak věřit tomu, že by na úklid varny využil Mexičanky či synkovi koupil „neviditelnou“ káru. Nicméně pátý a šestý díl mě bavily (předtím za mě jen trojkové epizody) o něco víc, tak snad to se čtvrtou sérií ještě není ztracené. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po více než 14 dnech jsem vletěl na další díl a musím říct, že je to stále stejná bída. Anna Gunn je stále stejně otravná píča a děj nemá tendenci se kamkoli hnout. Opět se pozastavil na místě a řeší se nudné manželské píčoviny. Vůbec se mi nelíbí, kterým směrem se seriál rozhodl ubírat. Další díly mají výrazně vyšší hodnocení, takže budu doufat, že se kvalita konečně opět pohne do sledovatelných mezí. Strašná nuda. Zbytečná epizoda. ()

Reklama

Vajonek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje drobné spoilery... Epizoda, ve které vidíme či až skoro hmatatelně cítíme další posun ve vztahu Walta a Skyler, kdy si ona (pod přívalem jeho drsné slovní smršti, která se v rámci hlášek z tohoto seriálu stala posléze asi jednou z nejcitovanějších, zlidověla nám) možná poprvé uvědomuje, že před ní stojí hodně jiný chlap, než ten, kterého dosud znala. Chlap, kterého se může v některých chvílích i bát, což ji samotnou v kontrastu s tím, jaký prorodinný a někdy až submisivní dobrák to většinou byl, hodně překvapuje... Tah s využitím Mexičanek na drbání perníkových zbytků z pracovních nástrojů byl fakt fail jak prase a silně souhlasím s Tumbikem, že takové rozhodnutí k postavě Walta ale vůbec nesedí, podkopává to jeho stále přítomnou inteligenci, důvtip, opatrnost. Mexičanky mohou být dost rády, že skončily pouze v Hondurasu (pokud tam dorazily živé). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda obsahuje najlepší dialóg Walta a Skyler ever. Teda aspoň doposiaľ. Ale príliš nezaostáva ani Gus, len jemu k tomu stačí len tak sa potĺkať okolo a občas utrúsiť niečo zdanlivo bezvýznamné. Keď sa to tak vezme, tak Walt je oproti nemu nejako podozrivo ukecaný a to by nemuselo byť na dobro veci. Ale nechajme sa prekvapiť. Tento diel je rovnako kvalitný ako tie predošlé v sérii a asi by som privítal niečo ešte lepšie. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý hlášky, to jo.... I'm not in the danger, I am the danger... I am the one who knocks... co jsem zaslechl, staly se legendami... Ale i přesto mám pár výtek - podle mého názoru je koupě toho auta krok vedle ve scénáři... Walt je nesmírně inteligentní a připadá mi nanejvýš hloupé, že by koupil něco, co vyvolává velikou pozornost... Další věc - nechal si umýt perníkovou varnu od nějakých Mexičanek - to mi přijde nanejvýš neopatrné a vůbec mi to k němu nesedí... Chápu, že se mu nechtělo, ale i přesto... :D Snad poprvé mám nějakou výtku ke scénáři... Jinak ale spokojenost... :) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama