Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel řetězce fitness-klubů Milo Janus tajně odvádí část zisků na vlastní zahraniční konto. Jeho obchodní partner Gene Stafford však podezřelé transakce objeví. Brzy na to Milo Stafforda zavraždí a vše naaranžuje jako nehodu při cvičení v posilovně. Na dobu Geneova úmrtí si připraví dokonalé alibi. Vyšetřovatel poručík Columbo však najde několik detailů, které verzi o náhodě zpochybňují... (Česká televize)

(více)

Recenze (50)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady mi závěrečné usvědčení nepřijde tak dobré, jak bývá u Columba zvykem, ale jinak je to zábavný díl s několika vtipnými momenty. Hlavně, když se poručík snaží držet krok se sportujícím záporákem, není nouze o zábavu. P.S. Robert Conrad je mimochodem jediným padouchem celé série, který je menší, než doutnající poručík (společně s Ruth Gordon, ať jsem přesný). ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Čím víc jedla, tím byla tlustší.“ ,,Přesně tak.“ Columbo vs. fitness řízek Milo v sobě nemá tu správnou šťávu, jakou mají jiné díly. Milo není příliš chytrý, jeho zločin je děravý, jako cedník a Columbo mu musí všechno pomalu vysvětlovat (scéna s tkaničkami je zničující), a tak mi tento díl ubíhal jen velmi pomalu. U scény poručíka s počítačem jsem skoro usnul a unylý závěr mě také dvakrát nepotěšil. ()

Reklama

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentoraz vražda nič moc, ale zábavu poskytuje osoba poručíka a prostredie zdravého životného štýlu. Veľmi vtipná je aj pasáž, keď detektív čaká na odpoveď na otázku spracúvanú pomocou počítača. Páchateľ v tejto epizóde sa nesnaží Columbovi pomáhať a dokonca sa snaží ho ignorovať. Záverečná scéna s usvedčením páchateľa je síce zaujímavá, ale súd by ho na základe opačne u.... š.... a jeho čestného prehlásenia neodsúdil. Aspoň mne sa to javí ako spochybniteľné. ONA NIKDY NEBOLA ŠTÍHLA. TO BY SOM ANI NECHCEL, PRETOŽE MÁM NÁHODOU RÁD ŽENY... TO SEM VLASTNE NEPATRÍ. IDE MI VLASTNE O TO, ŽE SA TAK ZABRALA DO CVIČENIA, ŽE ZABUDLA NA TÚ DEPRESIU, TAKŽE UŽ TAK NEJEDLA. ALE POVIEM VÁM, ŽE TO JEDLO ČO SI KUPOVALA TO BY SOM TIEŽ NEMOHOL JESŤ. SOJOVÉ BOBY, PŠENICA, NIE ŽE BY TO NEBOLO ZDRAVÉ, NIE , URČITE JE TO OHROMNÉ, NO ALE JA MÁM RADŠEJ ČILI, PORIADNY STEAK. KRVAVÝ. ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydařený díl, ale musím se přiznat, že na tkaničky by mě Columbo jako vraha nedostal. Asi jsem výjimka, ale první smyčku dělám vždycky u malíčku.:-))) Najdou se zde ale hluchá místa a závěrečné dokazování by mohlo být také lépe zpracováno. Columbo všechno ukazuje pomalu a x-krát po sobě, jako kdyby byl záporák ze zvláštní školy. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pane poručíku, co je moc, to je moc :) tentokrát bol ten usvedčujúci dôkaz už trošku prehnaný :) no zároveň to bol jeden z dielov, ktorý mal najbližšie k tzv. "perfektnému alibi".... oprava po rokoch (feb 2013): jeden z najlepších dielov, a zároveň jeden z najväčších záporákov v mojich očiach. Skĺbenie dobre vyzerajúceho playboyského vraha, ktorý najviac miluje svoje telo a svoje tučné bankové konto, ktoré nadobudol podvodmi je pre mňa ukážkový príklad sebaľúbeho, egoistického, namysleného a sebaistého oportunistu, z ktorého usvedčenia som mal naozaj veľkú radosť, pretože vo mňe nezanechal ani štipku sympatie. Proste pre mňa bol ten záporák stelesnením dnešných rýchlozbohatlíkov-oligarchov-oportunistických hajzlov, ktorí sa nám dnes sebaisto smejú do ksichtu ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Milo Janus, kterého hrál Robert Conrad, uvede, že je mu 53 let a že je ve skvělé fyzické kondici. Robert Conrad měl ve skutečnosti jen 39 let. (Epistemolog)

Reklama

Reklama