Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barrow chce splatit část dluhu tím, že jednomu z Collierových zraněných zařídí ošetření v nemocnici Knick, a zároveň se snaží přesvědčit pana Robertsona, aby objednal nový Edisonův vynález. Algernon, kterého Thackery stále přehlíží, se pokouší provést operaci kýly. Everett a Eleanor se bojí o zdraví svého dítěte. Cleary navštíví se sestrou Harriet Čínskou čtvrť. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Z vydíraného ředitele se postupně rýsuje vyděrač. Zajímavé je sledovat rýsující se obchod s nejstarším řemeslem na světě a spousta nemocí s jeho provozováním spojených. Naopak se mi vůbec nelíbí rýsující se milostný trojúhelník. Jestli se z tohoto seriálů hodlá stát romantická sračka, tak to z mého pohledu není úplně směr, kterým bych si přál, aby seriál směřoval. Přál bych si raději více operací. Zatím každopádně po nejhorším dílu seriálu přišel ten nejlepší, takže určitě vysvitla naděje na lepší zítřky. Lepší tři kousky. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První plný počet. Nejde o to, že by ostatní epizody byly horší, ale spíš o to, že se rozjíždí příběh. Objevil se nový stroj "rentgen". Nemocnice řeší budoucnost, z Trackeryho se stává vynikající postava. Začíná tolerovat i černýho doktora, ten rozjíždí svojí vlastní ordinaci. Objevuje se další zákeřná nemoc, další operace, porod císařem se zdá být kámen úrazu. Zkrátka dějové linie se začínají vytvářet. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sú dlhy, tak predstavivosť pracuje na plné obrátky a snaží sa zistiť, ako v New Yorku nejakým tým nelegálnym spôsobom najrýchlejšie k peniazom prísť. Po tejto epizóde už tak nesympatický Barrow vám bude pripadať ako čistý diabol. No a máme tu rontgen, čo mi príde ako slušná náhoda, že akurát včera som si pozrel životopis Marie Cury. Algernon má plné ruky práce vo svojej "súkromnej" nemocnici a jeho prípady začínajú byť minimálne rovnako zaujímavé, ako tie prevádzané vo veľkej operačnej sále s prihliadajúcimi. Opäť sa rovnomerne rozvíjajú všetky dejové linky, čo je len a len dobre. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama