Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čím dál tím paranoidnější Thackery odmítne spolupracovat s dr. Zinbergem na výzkumu krevní transfuze a místo toho se, v urputné snaze rozluštit záhadu a porazit svého nepřítele, dostává daleko za hranice svých fyzických možností. Cornelia a Edwards se ocitnou na rozcestí. Barrow vymění jednoho věřitele za druhého. Lucy požádá Bertieho o pomoc. Knick se zmítá uprostřed další krize a Robertson volá po hlasování. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále je skutočné zakončenie toho, čo sme v prvej sérii videli, pričom je ale zrejmé, že osudy hrdinov a antihrdinov sa môžu bez problémov naďalej rozvíjať. Soderbergh uzatvára viacero dejových línii, i keď samozrejme čiastočne, a robí to bez akéhokoľvek pátosu a humbuku okolo, presne, ako sa na renomovaného umeleckého tvorcu patrí. Sériu sme začali scénou pichania si kokaínu a zakončujeme naopak pohľadom na flaštičku heroínu. Inak som rád, že sa tvorcovia niektorých otravných postáv raz a navždy zbavili. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Žluťásek se mi začíná líbit. Ukázal, že není jen nožní expert, nýbrž je i nožní expert. Jeho ninja vsuvka neměla chybu. Neohrožená sestřička se rozhodla pro velké rozhodnutí - zabít jednoho a zachránit tisíce. Majitel nemocnice si to zamířil z bláta rovnou do louže. Závěr mě velmi pobavil. Děj se pro druhou sérii hodně posunul. Jen to zkrátka bylo pro závěr série málo epické. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama