Reklama

Reklama

Chage and Aska: On Your Mark

(hudební videoklip)
Animovaný / Krátkometrážní / Hudební / Sci-Fi
Japonsko, 1995, 7 min

Obsahy(1)

Hudební klip režírovaný Miyazakim pro japonskou popovou skupinu Chage & Aska. Je dlouhý 6 minut a 40 sekund a v kině byl promítán společně s filmem Whisper of the Heart v době jeho premiéry. Děj tohoto "klipu", který se odehrává v budoucnosti, začíná policejním útokem na sídlo sekty. Dva policisté zde objeví okřídlenou dívku - anděla, který je ihned převezen speciální jednotkou ke zkoumání do futuristické laboratoře. Nálezci s tím ale nesouhlasí a rozhodnou se dívku zachránit. (Jimmmy)

(více)

Recenze (69)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Napoprvé vám to nemusí celé úplně secvaknout, ale napodruhé tohle kratičké, ale příběhu a emocí plné sci-fi Miyazakimu přiznáte. Ale jsou kraťasy, kde se řeší podobně zásadní věci, a pochytáte to všechno hned napoprvé. Proto "jen" 80%. A kdyby vám někdo tvrdil, že ví, co je ten "jediný správný význam", tak se s ním klidně hádejte;) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Vzácně dokonalý úkaz nesouladu obrazu se zvukem, to první v jiné konstelaci pohanských hvězd mohlo být výtečným krátkometrážním filmem (stačilo by pár scén a pár dialogů navíc), jenže to by to muselo být doprovázeno něčím jiným, než jakýmsi podivně sterilním japanpopem bez duše, který se k snímku vůbec nehodí. ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Mě tento Miyazakiho snímek přišel trošku jako ptákovina. Nevím, co tím chtěl říci. Klípek sice obsahuje celkem srozumitelný příběh, ale je prostříhán také nevhodnými a zcela se nehodícími flashbacky. Ty na měn působí dojmem, žeč chtěl autor zaplácat mezery ve stopáži písničky. No a když už dělal videoklip, mohl si alespoň vyhrát nějakou výraznou písničku. To co zde hraje je podřadný popík. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

No LOL. Tak to čo už bolo toto zasa. Na Miyazakiho som mal v najbližšej dobe naplánované si posvietiť, zatiaľ som od neho videl iba Mononoke ( ktorá bola veľmi dobrá ), ale po tejto ,,citlivej,, záležitosti je dosť možné že sa to presunie na ,,neurčito,,. A tá hudba nech sa tvári akokoľvek ,,nádherne,, je otrasná. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pekné obrazy pospájané do jedného celku takým spôsobom aby sa hlavný motív záchrany a hlavná myšlienka umocnila a stala sa väčšou a naliehavejšou. Krásne futuristické mesto a krajina, ktorá je odsúdená na zánik vďaka ľudskému zásahu tu krásne kooperuje z hlavnou dvojicou hrdinov a anjelom. Chcel by som vidieť, aké by to bolo, keby to malo hodinu a pol. Takto je to dosť slušné. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama