Reklama

Reklama

Radioaktivní tekutina se vylila v okolí farmy těl, kde je vědecky zkoumána lidská dekompozice (rozklad). Tekutina oživuje mrtvoly, které se tam nacházely. Krvežíznivé zombie začnou likvidovat lidskou populaci. Záchrana nečekaně přichází v podobě legendárního sněžného muže Yettiho, který může zastavit rostoucí hordu nemrtvých a zachránit tak lidstvo. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (7)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Keď sa doktorovi pokazí experiment a telá zosnulých v jeho pracovni začnú ožívať, zdá sa, že nastala obrovská katastrofa. Výskumníci však dostanú nečakanú pomoc, keď sa v okolí objaví Bigfoot, ktorý ako jediný môže odolávať nebezpečným a krvilačným netvorom, ktorí chcú zožrať všetko živé, čo im stojí v ceste. - Ďalší počin od Marka Poloniu, ktorý za nič nestojí. Všetko je kvôli nulovému rozpočtu odfláknuté. Efekty, masky, dialógy, kamera a všetko ostatné vyzerá príšerne. Najhorší zo všetkého je strih, kedy jedna scéna ani neskončí a už nasleduje druhá. Neviem, kde berie tento tím tolko času na natáčanie takýchto nezmyslov, ale členovia by sa mohli radšej venovať niečomu užitočnejšiemu. + 4 herci z Jurassic Prey + herečka z Jurassic Prey ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již samotná tvůrčí myšlenka vzbudila dost pochybností, zda má vůbec cenu obětovat svůj čas a sledovat tento film. A co teprve když divák zbystří jméno režiséra. Mark Polonia je totiž sice docela plodný tvůrce, jenomže většina jeho filmů jsou nízkorozpočtové braky dosti pochybné (no spíše podprůměrné) kvality. Už několikrát jsem se zařekl, že s jeho tvorbou končím, přesto se k němu vracím pořád znovu a znovu. Proč? Sám nevím, asi jsem vážně „sadomasochista“ a nevím, co s volným časem.    Příliš zajímavých scén či snad alespoň trošku dobrých efektů neuvidíme ani zde. Bylo by fér říct na rovinu, že jde o jeden velký paskvil. Masky nemrtvých jsou z větší části otřesné, někteří aktéři mají gumové, na jiné už nezbyli peníze a tak si obličej a ruce jen zašpinili prachem a moukou. Speciální (digitální) efekty jsou taktéž otřesné, no a o hereckých výkonech si můžeme nechat jen zdát. Většina zúčastněných by se neuplatnila ani v ochotnických představeních.    Polonia se občas snažil o humorné dialogy či scény, ale jediné čemu se tu někdo tak zasměje (kromě té hrůzy před kamerou) je ztvárnění samotného Bigfoota. Toho hrál herec v opičím převleku od Vietnamců, většina vedlejších postav byla větší jak on sám a viditelně mu dělal problém se v tom kostýmu jen pohybovat. Lidské maso a vnitřnosti zde byly nahrazeny kusem hadru namočeného v červené barvě. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Bigfoot Vs. Zombies“ je snímek, který ve vás zanechá nepříjemnou pachuť anebo prostě jen prázdnotu, kdy ani nebudete vědět, na co jste ten čas věnovali. Jasně, chce to vypadat hezky tím, že zde bude Bigfoot a budou zde zombie, ale už první pohled na ně vám tuhle podívanou znechutí ještě o kousek víc. Jestli je nějaký film, kterému se vyhnout, tak doporučuji zrovna tenhle. ()

baclajean odpad!

všechny recenze uživatele

Horor? Otrasná fraška. Najamatérskejšie prestrihy, častokrát ani nebolo dobre rozumieť, čo postavy hovoria, lebo ich strih zastavil prepnutím na iný záber. Zrejme najhorší film, aký som doteraz mal možnosť vidieť, ešte aj tá "krv" bola oranžová. No a o prvoplánovom deji ani nehovoriac. Toto by neuspelo naozaj nikde. ()

Reklama

Reklama