Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gideon získá paměti hraběte, díky kterým by ho mohl porazit. Gwendolyn s ním stále nemluví, protože jí zradil a ona ho miluje. Musí však začít spolupracovat, aby se postavili lóži a vymanili se z jejich nadvlády... Lóže chce donutit Diamant a Rubín, aby naplnili své poslání. Potřebuje chronograf, aby uzavřela kruh krve, tím získá hrabě moc a lóže převezme vše pod kontrolu – školství, zdravotnictví i média. Gideon má paměti hraběte, o kterých si chce promluvit s Gwendolyn, ta s ním však nemluví, protože jí zlomil srdce. Gwendolyn je nešťastná a sní o Gideonovi, také podléhá nepředvídatelným skokům do minulosti, a tak ji Gideon přesvědčí, aby s ním šla do lóže. Společně pomocí chronografu se vydají do minulosti, Gideon se jí omluví a chce zůstat dobrými přáteli, což Gwendolyn naštve. Charlota spolupracuje s lóží a řekne jim, že ví, že má Gwen druhý chronograf od Lucy a Paula. Gideon tajně skočí do minulosti, kde chce zabít hraběte. Z jeho pamětí zjistil, že jeho moc nabude až Gwendolyn zemře. Gideon je při pokusu o zabití chycen a držen v žaláři. Gwen chtějí unést muži z lóže, ale Charlota, na kterou je Gideon naštvaný, je díky tréninku zneškodní. Bernard ji odveze do domu Lucy a Paula. Hrabě chce vyměnit Gideona za chronograf, což se nesmí stát... (TV Prima)

(více)

Recenze (23)

misterz 

všechny recenze uživatele

Klesajúci trend kvality celej trilógie potvrdený. Nezostáva už nič iné len dúfať a skalopevne sa modliť, aby neprišla štvorka. Podpriemer. 40/100 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak to fakt ne. Levná německá romantická trilogie o cestování časem, to fakt není pro mě. Těžko na tom najít nějaké klady, prosté hrozná nuda... Leda hezká představitelka hlavní role. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Ak Lucy a Paul boli rodičia Gwen a v jednej chvíli povedal pán Bernard, že sú jeho starí rodičia, tak aký bol vzťah medzi ním a Gwen? Bol jej synom? Alebo dcérou? ... či som nedávala pozor? Chvalabohu, že je koniec ... alebo možno nie, však Gwen a Gideonovi sa narodí párik cestovateľov v čase a máme tú ďalšiu trilógiu. Apropo pán Bernard na tom fáre jazdil ako diabol. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie fádnej Rubínovo červenej a Zafírovo modrej, ktoré sú určené deťom. Tie to ale tiež nemusí veľmi baviť. Celkovo ide o fantasy film so zakomponovaním dokonca slobodomurárov, to mládež nemusí ani pochopiť. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Jako celek je tématika cestování časem zajímavá, ale třetí film se moc nepodařil a po první dvou koukatelných dílech (dvojku považuju o chlup lepší) jsem dodíval jen proto, abych zjistil, jak to s Gwendolyn dopadne. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nespornou výhodou prakticky všech fantastických příběhů je nepřeberná škála triků, kterými si mohou vypomáhat. A pokud náhodou v průběhu času zjistí, že jim ke štěstí - a k úspěšnému završení dějové linie nestačí triky stávající, s nimiž už je divák obeznámen, mohou je flexibilně inovovat, popřípadě za běhu měnit jejich pravidla, aniž by tím napáchali nějaké rozsáhlé a nevratné škody na své tváři. Zápletka tudíž míří směle do finále a v zájmu svých hrdinů a vlastního finančního ohodnocení dělá, co může - a co jí scénář a režie dovolí. Dlužno dodat, že nikterak nevyčnívá - její kvalita v podstatě kopíruje úroveň předchozích dvou dílů ... s tím, že přitažlivost hlavní hrdinky zůstává téměř na bodu nula - ale to je jenom můj subjektivní a dosti nepěkný názor, který se snažím neplést do hodnocení (nicméně stojím si za ním). Neduživé a nedůležité 3* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, ale Němcům se vedle hitovky Fakjů pane učiteli podařilo natočit ve stejném čase i poněkud zajímavou fantazijní trilogii, která sice nenadchne ve velkém, ale rozhodně ani neurazí. Rozjela se špičkově s tím, aby trochu lenivě skončila. Už ale zpočátku na mě celá “drahokamová” série působila více televizně než vznešeněji, navzdory tomu, že všechny tři díly si poslali Němci sami do kin a zjevně to nebyl špatný tah. Zajisté bych už ani Rubínu, ani Safíru ani Smaragdu nedal druhou šanci, na zabruslení do romantických fantasy, měřených především na náctileté publikum, jsem byl ovšem mile překvapen. ()

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Já vím, že srovnávat knihu s filmem je blbost, ale tady si to neodpustím, protože společné to má snad jen název a jména postav. Film je natahovaný, nudný, celé to ztratilo kouslo a nejen konec je naprosto nelogický. Nakonec se asi nejvíc povedl druhý díl, který se snažil držet předlohy asi nejvíc... ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Závěr se mi líbil, byl napínavý a konec se vydařil k mé spokojenosti. Doporučuji všem romantickým duším. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Tento díl se mi líbil z celé série nejméně, a to proto, že se také téměř nedržel předlohy a vytvořil tak spoustu nelogičností. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla za me nejlepsi. Tady mi vadily nelogicnosti a porusovani snad vsech pravidel skakani v case. Ale i tak jsem si to uzila a cela trilogie se mi moc libila. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé zakončenie série. Po prvom pozerateľnom diele a po vcelku vydarenom diele druhom som sa na zakončenie tejto romanticko-dobrodružnej a áno, veľmi jednoduchej série tešila, ale tretí diel ma pomerne sklamal. Veci z knihy scenár zmenil k horšiemu, nedržiac literárnu červenú niť, skončiac v zmysel nedávajúcom chaose. Škoda toho. Dve hviezdy akurát za postavu Charlotty, ktorej vývoj mi vo filmoch prišiel sympatickejší. ()

Muf911 

všechny recenze uživatele

V průběhu třetího dílu jsem si zkazil dojem z celé série. Začalo to být nelogické a sentimentální a teenagersky přiblblé, v půlce jsem si říkal, že to autorka snad nemůže myslet vážně, takhle to zazdít. Nakonec se to trochu vytáhlo, happy end se samozřejmě očekával, jen šlo o to, jak k němu dojít. ()

Šošia odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl...Tak asi byl ucelený děj knihy byl natolik nudný, že...že přidáme Audinu, ať z toho Říše má aspoň reklamu, pak pár záběrů co ukradli z tréninku Star Wars a nakonec si zahraje hlavní hrdinka na Laru Croft. Fuj. Chudák autorka. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Tak ani "spásná" trojka nic nezachránila. Pravda, obsahově se dostává výše než předchozí díl, ale pořád je to "teen-fantasy" zatížená neustálým připomínáním, co bylo v minulém díle, s nic-moc náplní. Každopádně už je konec, konečně! ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Gwendolyn má zlomené srdce. Zdá se, že Gideonovo vyznání lásky bylo pouhou fraškou, aby šel na ruku jejich úhlavnímu nepříteli, hrozivému hraběti Saint Germainovi. Ale pak se stane něco naprosto nepochopitelného a Gwennin svět je vzhůru nohama. .......................................................................................................................................................................................Z tohohle dílu jsem byla nejméně nadšená (z knižní předlouhou neměl téměř nic společného a já se tak těšila). Myslím si, že ten kdo četl knihu bude zklamaný. Děj filmu mi přišel moc natahovaný; některé pasáže mi připadali zbytečné; hlavní postavy se od minulých dílů moc nezměnili, což je dobře, protože celá série se odehrává v krátkém časovém úseku a vadilo mi, že některé postavy byli vynechány. Nejvíc mě naštval konec (čekala jsem ho jako v knize - "elixír" a pohádka na věky). 3* ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Zajímavé fantasy zasazené do normálního světa, jen film vůbec nectí pravidla pro cestování časem a efekt motýlích křídel...a na můj vkus trošku klišé lásky a někdy až nerozumné a vtipné, ale to je každého šálek čaje... :) Ještě bych ocenil možná větší samostatnost na předchozích dílech, na které jsem nebyl upozorněn, že byly... ()

goauld

všechny recenze uživatele

Tak jako filmová databáze byste mohli taky napsat O ČEM TO JE......(pokud to neví sám moderátor webu, tak alespon "někdo" z těch co hodnotili by mohli na tento snímek napsat alespon nějaký názor, aby i ostatní se podle toho mohli rozhodnout, zda to MÁ nebo NEMÁ cenu vidět) ()

Reklama

Reklama