Reklama

Reklama

Ring 2

  • Japonsko Ring 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Už jste slyšeli o videozáznamu, který je lepší nikdy nevidět? Zatím každý, kdo ho zhlédnul, do týdne zemřel v záchvatech hrůzy. Jste v nebezpečí, i když se o něm chcete dopátrat něco víc! Stejně jako odvážná Mai Takano, která se snaží zjistit okolnosti smrti svého přítele Ryuji. Brzy se dozvídá o dívce Sadako, která zemřela před mnoha lety, ale její vražedný duch stále žije a neúnavně hledá další oběti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Po kvalitní jedničce přišlo pokračování, které je atmosférou stále kvalitní, ale nepřineslo to v příběhu nic nového a objevovali se podobné scény jak v díle předchozím. Největší chybu, kterou nikdy neodpustím je, že ukázali opravdovou tvář Sadako, a trochu SPOILER!!: že na konci nechápavě, když jsem byl do toho jemně "zažraný", tak řekne: "Jak to, že jsi jediná, která přežila?"(viděl jsem to v českém znění, takže v japonštině to nemuselo znít tak uboze jak v dabingu..) jak tohle mohl Hideo Nakata dopustit- ze zajímavého filmu se rozuzlil smíchu plný konec, bohužel.... mé hodnocení 2,5 hvězdičky... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát lepší než americká předělávka -i když- je každý film dost o něčem jiném. Ale - děsivost přítomná, i když nejistota z neznámého je už definitivně pryč, zato u tohohle originálu je narozdíl od remaku divák v napětí udržován tím, že se postupně odhalují nová fakta a skutečnosti, i když, jak už jsem psal, člověk má zkušenosti s kazetou i dívkou z telky. Stručně řečeno - vyplácat všechny náboje hned ze začátku se nevyplácí. Pamatuj si to laskavě, Hideo! ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Výborná a logická návaznost na první díl a v podstatě ukončení série. I když, ještě jeden film nás čeká, a právě první vteřiny Ringu 0 naznačují, že zlo, je stále mezi lidmi, konkrétně mezi Japonci. A je jasné, že těchto několik úvodních vteřin, jsou z budoucna po Ringu 2. Opět velmi silná atmosféra. Divák už zná jméno Sadako Yamamura, a ví, co dovede. Proto je více než zajímavé, jakým způsobem bude policie vést vyšetřování, což je také nedílnou součástí tohoto dílu. Příběh prožíváme s novou dvojicí, pro kterou je tohle všechno zcela nové. Nicméně Mai něco málo ví, nepochybně cítí a vizuálně tuší. Čím více se dozvídá, tím více je to pro ní reálnější. Pozorovat její narůstající děs, kdykoli se dozvídá více informací o energickém, pro ni zatím, neznámém zlu, je základem skvělého plynutí děje. Je zde také vědecké vysvětlení, této neskutečně zlé energie, v postavě dr. Kawajise a takový, řekl bych, vývoj, nebo další možnost zloby, v postavě studentky Kanae. Toto je konec Sadako tak jak ji známe. Stále ale chybí celá podstata zla, takže bez váhání do Ringu 0, odehrávající se v 60. letech. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tvůrci pokračují tam kde skončili. Dějově je to velmi působyvé. Hlavní představitelk už není máma se synem, i když kluk jo, ale dívka Mai (velice pohledná a příjemná) a začíná opět hledání otázek , proč lidi umírají a snaží se zjistit něco o dívce s kazety Sadako. Velmi mě pobavilo jak přišli na to, že když kazetu zkopírujou a pustí si to do týdne někdo jiný tak ten před ním nezemře. Novinář je požádám dívkou at se podívá na kazetu, jenže tomu se moc nehce a tak řekně , že se podíval a dívka se uklidní a zařve (správně morbidní) Pak je tam zase jiný kluk co se podíval a už mu zbývá jen pár minut a zbalí nákou holku na sex a chce , aby se podívala ne kazetu a tak naléhá až si jí pustí, jenže se začně bát tak si přikreje oči a on když to zjistí zařve (mohl jsem se pos...smíchy). Atmosféra je stále velice slušná a se spoustou zvratů. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ring mal megaúspech ktorý následne splodil tisíce nasledovníkov kde sa mŕtve ženské mstili ako o smrť a snažili sa desiť svojimi účesmi a mŕtvolným mejkapom, prípadne grganím či inými pazvukmi. Ringu 2 sa to vcelku darí aj keď to začína byť zmätené a miestami človek nevie o čom to vlastne je pretože tvorcovia sa pokúšajú námet rozvíjať čo znamená že miesto jedného ducha sú dvaja plus ten chlapec s ktorým sa niečo deje plus dievča v blázinci a stáva sa z toho guláš tak ako vždy keď filmári začnú pchať do pôvodnej story ďalšie ingrediencie. Jednotlivé scénky sú strašidelné, ale celkovo je to už taký miš maš s duchmi čo vyliezajú aj z kanvice na kávu a pred použitím kulmy na vlasy je lepšie zavolať exorcistu. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama