Reklama

Reklama

Divoká

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Cestou do práce potká Ania uprostřed parku vlka. Jeden pohled do očí šelmy jako by jí změnil život – vlastní minulost i současnost jí najednou přijde šedivá a nezajímavá. Posedne ji touha vlka znovu spatřit. Stává se lovkyní, které se podaří nalákat divoké zvíře do svého malého bytu v paneláku na předměstí. A čím déle s ním sdílí svůj čas i prostor, tím silněji přetrhává vazby ke svému dřívějšímu životu. Její proměna ale kupodivu nevede k odsouzení, ale k tomu, že je pro své bližní najednou zajímavější. Skoro se zdá, že všichni sdílí podobnou, divokou a tajnou vášeň. (Das Filmfest)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Co je to za rasu?" Tanec s vlky z Německa vyprávějící příběh tiché dívky, která si za asistence tří asijských asistentek v lese odchytí vlka, kterého pak doslova dotáhne do velkého panelového domu ve kterém má svůj byt, ze kterého se tak prakticky stane Vlčí bouda. Možná bych toho zde mohl napsat víc, ale zárověň nechci prozradit víc. Takže jen napíšu, že film mění kontext typicky žánrových otázek, kterými jsou například: "Jaký je?" nebo "Co dělá?" a dává zcela nový význam výrazu "Mít vlka", protože "Kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti". ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi celkom jasné, že tie festivalovky navštevujú samí feťáci a devianti a preto sa tie super otvorené materiály točia hlavne pre nich. Ale nech vidíte pointu príbehu akúkoľvek, nech sa blahom, nie nevyhnutne Ľubošom, nadnášate od dojatia, aké silné posolstvo ten film priniesol, rovnako ako keď stojíte pred plátnom namazaným hovnom, no vás vzrušuje, že to namaľoval slávny maliar na drogách, tak vám to hovno ešte vonia, nech už pociťujete čokoľvek z toho, tak nechať si veľkým pejskom lízať menštruačnú kundu a dosahovať orgazmické stavy by už mohlo trocha byť za čiarou, či? Ale zoofilikom asi jedno, tí sa postavia ako rampa, že kurva väčšiu artovinu nevideli. A nielen že sa postavia, ale sa im aj postaví. Samozrejme nie od tej ženskej, to je fuj spiatočnícke, ale ten havino veruže nie je na zahodenie. Veď oni predsa rozumejú tomu umeniu! ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nicolette Krebitz je především známá asi jako herečka. Sice nevím jakou je herečkou ale co se týče její herecké tvorby je její filmografie celkem pestrá a rozsáhlá. Co se týče režie tak tady už její filmografie není tak bohatá. A soudě dle tohoto filmu v režii má ještě co zlepšovat. Wild je jakýmsi psycho dramatem, které vypráví příběh o Anie která jednoho dne střetne vlka a tohle setkání jí změní život. Od téhle chvíle nebude už nic tak jako dřív. Je to hodně zvláštní film, kterej může sednout ale taky nemusí. Hodně záleží na divákovi. Za mě osobně to jsou 3hvězdy. Mám-li ale být upřímnej přeci jenom u mě převládá mírný zklamání. Očekával jsem od toho asi něco víc nebo možná trochu něco jinýho. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení scén s vlkem byli vycvičeni vlci dva, jménem Nelson a Cosa. (EKLEKTIK)
  • Lilith Stangenberg prehovorila o explicitných kontaktoch, ktoré má s vlkom v tomto filme: "Keď natáčate milostnú scénu s hercom, vždy je medzi vami niečo, scenár alebo niečo také. Milostná scéna s vlkom je proste realita. On nečítal scenár. Scéna bola naplánovaná na večer a vlk bol najedený. Jednoducho už nerobil nič. Pravdepodobne zjedol príliš veľa miešaných vajec. Ležala som na posteli namazaná pečeňovou klobásu a volala som ho, ale jemu to bolo jedno. Na druhý deň ráno sme to skúsili znova, volala som, neprišiel ...A zrazu prišiel a olízal mi celú hlavu a krk a tak a celá scéna sa stala presne tak, ako je to v scenári. A musím povedať, nikdy som nezažila takú mieru oddanosti, takú stratu kontroly. To ma inšpirovalo natoľko, že som potom mohla byť len povzbudená. Rovnako to bolo aj v scéne kde lákam vlka menštruačnou krvou... Radikálna kapitulácia spolu s obrovskou stratou kontroly. Bola som potom hrdá, že som to dokázala urobiť pred kamerou." (Arsenal83)

Reklama

Reklama