Reklama

Reklama

Spa Night

Trailer

Obsahy(1)

Uzavřený americký teenager s korejskými kořeny přijímá práci v lázních, aby přilepšil napnutému rodinnému rozpočtu. V temných zákoutích parou zahalených uliček objevuje tajemný svět ukrývaného sexu, který ho zároveň děsí i láká. Scénář celovečerního debutu Andrewa Ahna vznikl pod dohledem Sundance Institutu. Kameraman Ki Jin Kim obalil emotivní osobní příběh mladíka uvězněného mezi očekáváním své komunity a vlastním tajemstvím do širokoúhlého obrazu utopeného v páře a modrém světle korejských lázní. (thommas)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tak jako často píšeme, že nějaký kraťas by vystačil na celovečerní film, tak tady je to naopak. Pomalu se vlekoucí film, topornější herecké výkony, kromě hlavního hrdiny, který tu "pomalost" zahrál dobře, korejská komunita ... na jedno podívání, pro mě slabší průměr ... 4555 ()

thommas 

všechny recenze uživatele

Příjemně obyčejné prosáknutí do etnických i sexuálních zákoutí introvertního Davida, potomka korejských rodičů, kteří kdysi zvedli kotvy a vyrazili do USA hledat americký sen pro své děti. Andrew Ahn do tradičně střiženého snímku dokázal vměstnat nejen rozměr sexuálního procitání v magickém a často vytěžovaném prostředí lázeňské kultury, ale i mnohem zajímavější širší komunitní vztahy, nezlomné rodinné role a zvyklosti, sílu tradic a bezbřehou závaznost očekávání kladených na druhou generaci přistěhovalců. Tato očekávání už ovšem dávno nemusí mít ani trochu společného s blahobytem. Vícevrstevnatý a přitom semknutý, citlivý a velmi pokorný debut, který jen zdánlivě vypadá jako tisíckrát viděné. ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

60-70% ...Veľmi nenápadný film o dospievajúcom kórejskom Američanovi, ktorého rodičia prídu o biznis, peňazí majú málo, ale i tak by chceli svojho chlapca vidieť na univerzite. S cieľom vypomôcť rodine finančne sa zamestná v miestnom wellness establišmente, kde objavuje svoju sexualitu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Všechny scény ve sprchách byly díky napnutému rozpočtu natočeny během jedné jediné noci. (thommas)

Reklama

Reklama