Reklama

Reklama

Naprosto dokonalé

  • Velká Británie Absolutely Fabulous: The Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Edina a Patsy jsou zpět — v jejich velkolepém debutu na filmovém plátně! Stále překypují šarmem a půvabem, prohýřených nocí v londýnských klubech by se nikdo nedopočítal. Po jednom nepovedeném večírku módních veličin jsou ale obviněny z katastrofické nehody, která potkala Kate Moss, a stávají se oběťmi mediální štvanice. Zdá se, že v Londýně už jim pšenka nepokvete, proto odlétají na Francouzskou riviéru s plánem usadit se tu natrvalo a užívat si život na vysoké noze až do smrti! (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

Minimie 

všechny recenze uživatele

O velmi populárním britském seriálu 90. let Absolutely Fabulous jsem poprvé slyšela až letos, kdy tvůrci zrealizovali comeback v podobě celovečerního filmu. Musím říct, že marketingové oddělení odvedlo dobrou práci a minimálně tady v Londýně z filmu udělalo událost, která naznačovala, že by snad mohlo jít o něco koukatelného... Uff. Před dvaceti lety možná měly tyhle dvě dámy šmrnc a důvtip, ale tady bohužel vyznívají jako naprosto groteskní a ubohé existence, ke kterým nemůžete cítit žádnou sympatii, protože jejich trapnost prostě nezná konce. Nemůžu si pomoct, ale stejně jako hlavní postavy Patsy a Edina má tenhle film jen falešné pozlátko, pod kterým se skrývá jedno velké nic. Hvězdička za scénu v letadle s "do nothing bitch" Rebel Wilson, jinak na filmu není absolutně nic "fabulous". ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Bizarně dadaistické, naprosto neuchopitelné ve své absolutní neochotě dávat smysl jako film. Je mi jedno, jestli se to umělecký záměr, nebo pád na hubu, ale tohle je natolik za hranou, až to má svoje kouzlo. Kdyby se na konci objevilo na místě režiséra J-L Godard, všechno by to krásně zapadlo do sebe. Navíc si cením filmu založeném na tak specifické subkultuře jako PR, copywriterství a marketing - lidé z těchto oborů se zřejmě pobaví upřímně, protože tenhle film jim rozumí. ()

Reklama

Capri2016 

všechny recenze uživatele

Tento film som videla v lietadle a smiala som sa od zaciatku do konca. Film je uplne pritiahnuty za vlasy, obe hlavne hrdinky hraju tak, ze v skutocnom zivote neviem ci tak niekto zije. Je to taka Cuky - Luky na anglicky sposob. Kedze ja mam rada Cuky - Luky - tak som sa na tomto filme neskutocne zasmiala. Netreba od tohoto filmu ocakavat nic ine ako satiricke sceny zo zivota dvoch 50+ rocnych Cuky-Luky v anglickom prevedeni. Ak ocakavate len toto - tak Vas film nesklame a moze Vas neskutocne pobavit. Pre mna za nenormalnu satiru 50%. Pojdem na tento film do kina? - asi nie. Ked ho budu hrat v telke -pozriem si ho? - asi ano. Preco ?- lebo dnes nie je vela satir, ktore Vas dokazu rozosmiat do popuku ako tato anglicka fraska! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* na to, že seriál Absolutely Fabulous miluju, tak nově natočený celovečerní film je opravdu o ničem a i přes občasné slušné vtípky mu nedokážu dát ani 2 hvězdy. Potěšilo mě vidět po dvaceti letech moje oblíbené postavy, ale všechno bohužel padá na scénáři, který je hodně šílený a nestojí za mnoho. Účast mnohých celebrit ze šoubyznysu taky nepřidává ke kvalitě, takže odhazuju do propadliště dějin. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle humor není špatný, jsou zde momenty, které jsou docela vtipné, ale co si budeme namlouvat, nějak moc extra mi to nesedlo. Ty postavy v sobě mají potenciál, ale stejně tak jsou někdy docela otravné. Ne, možná kdybych viděl původní seriál, ale protagonistky mi nedokázaly pořádně přirůst k srdci. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama