Reklama

Reklama

Pink Floyd - High Hopes

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1994, 8 min

Obsahy(1)

Poetický, lehce surrealistický klip k písni High Hopes. Video režíroval dlouholetý spolupracovník Aubrey Powell, jenž stojí také za řadou obalů alb Pink Floyd a dalších kapel. (ellniora)

Recenze (16)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Storm Thorgerson s Davidem Gilmourem si buď museli šňupnout dost dobrej matroš nebo mají schopnost spatřit úplně jiný svět než my ostatní. I když je ten klip absolutně nepochopitelný (typický surrealismus), tak je na druhou stranu překrásný. Stejně tak úžasný jako je samotná píseň. [207. hodnocení, 14. komentář, 96%] ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Like from another world. Goosebumps everytime. This song hurts. Je to jako mlhavá, zaprášená vzpomínka na dávné časy, kdy život ještě nějak dával smysl a lidé vnímali vůni trávy a modrou oblohu... Metallica má Bells Tolls, AC/DC má Hells Bells. Pink Floyd mají High Hopes:) ()

Reklama

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá pesnička. Vždy mi vie priviesť pocit konca sveta. Toto bola prvá pesnička od Pink Floyd ktorú som si zamiloval. A ten videoklip je tiež bombastický. Milujem ten surrealizmus ktorý musíte skúmať aby ste pochopili význam a rovnako tak aj čo sa týka piesne. Dokonca by som aj povedal, že toto je jedna z najlepších piesni histórie podobne ako aj Smells like teen Spirit. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • První píseň rozepsaná pro album "The Divison Bell". Dopsali ji ale až jako poslední. (ellniora)

Reklama

Reklama