Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie je ponechána vlastnímu osudu. Bez Quinna, který se krutou shodou okolností zotavuje v péči samaritána, po boku džihádistů, jimž byla dána milost po mediální aféře CIA a německé BDN, k níž dopomohla novinářka Laura. Jonas Carrie opouští, jelikož není schopna vrátit se do poklidného života v domácnosti. Carrie hledá pomoc u Saula; ten příkře odmítne tezi o tom, že její smrt chtěli Rusové, a to kvůli uniklým datům CIA. Saul si ale záhy povšimne, že je sledován. Jakmile se agentura obrací proti němu, v čele s Dar Adalem, Saul prozře a stíhán agenty CIA v zádech se pokouší předat citlivé informace pro Carrie přes Otto Düringa. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že mne to bude takhle bavit i v šestém díle páté série, to jsem fakt nečekal... Premiéra nové bondovky se opět odkládá tentokrát na říjen, ale Quinn mi to čekání zpříjemňuje ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem měl o epizodě určité pochybnosti, ale děj postupně nabíral slušné tempo, problémy narůstaly, atmosféra byla načichlá paranoiou, po celou dobu se tvůrcům dařilo udržovat napětí a intriky a manipulace opět hýbaly celým příběhem. Mám dojem, že by byl Quinn smrtelně nebezpečný i během dialýzy. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama