Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (203)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Na této pohádce se prakticky vůbec nic nemění. Sice nijak nepřekvapuje a nenabízí nic nového, ale stále si udržuje stejnou kvalitu jako v předchozích dílech a to taky není nijak jednoduché. Pokud si tvůrci Transylvánie budou držet stále stejnou kvalitu i nadále, moc rád se budu těšit na další a další díly. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Kým prvé 2 filmy boli vtipné, len nepôsobili ako film, tak tentokrát sa vraciame s "Hotel Transylvania 3: Summer Vacation", ktorý stále nepôsobí ako film a aj humor už na môj vkus hapruje. Dokopy som sa zasmial všehovšudy asi 3x z toho 2x v závere filmu vďaka výberu skladieb Johnnyho. Neviem čo to signalizuje, ale podľa mňa minimálne fakt, že máte s filmom asi vcelku vážny problém a je treba to konečne nejako riešiť. Tentokrát mám pocit, že funguje veľmi málo. V prvom rade hlavná dejová línia je plná a plná všetkých možných klišé, ktoré som videl miliónkrát a absolútne nič nové to do tohto filmu neprináša. Je to tak predvídateľné, že si môžete zobrať do ruky príručku klišé a odškrtávať. Všetko čo si myslíte, že sa vo filme stane sa reálne skutočne stane. Úvodná časť animácie pôsobila veľmi zvláštne. Akoby miestami niektoré miesta absolútne nepasovali do pozadia. A potom mám pocit, kým prvé 2 filmy boli aspoň trošku civilizované a nepôsobili tak neskutočne preafektovane, tak tu je to úplný opak. Všetky emóciu sú animáciou tak zvýraznené, že miestami mi robilo ťažkosti sa na to pozerať. Lebo to pôsobilo absolútne neprirodzene. Nebol som fanúšikom série a myslím si, že tento diel je bez debaty najslabším. A ani tých pár dobrých momentiek a fórov to nezachráni. Jediné čo mi tento film skutočne doprial je asi ukážka toho, že staré klasiky majú v sebe viac energie a pozitivity než všetka moderná muzika, ktorá pôsobí ako hudobné zlo. S tým musím súhlasiť. Hold aj Macarena mala svoje čaro. A má ho doteraz. Neviem čo viac povedať len to, že film neodporúčam na pozeranie. Cítim sa tento mesiac akosi plný negatívnej energie. Asi potrebujem zase vidieť nejaké silné filmy. No uvidíme nabudúce. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl, ale pořád vysoký nadprůměr a nezklamávající sázka na jistotu, množstvím odkazů a bezvadných fórů je to takový nový Shrek. Všechny postavy jsou zase super (a Dracula je zas ultrasympaťák), příběh je zábavný, nápadů mají tvůrci pořád dostatek a odsýpá to. Lepší animák dneska není a já se na tu čtyřku těším už teď. Hotel Transylvánie 3 je další povedená podívaná pro celou rodinu. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá a pobavila, dvojka bezkonkurenčně nejlepší a trojka ani nestojí za řeč. Na třetí pokračování jsem se po druhém dílu těšil, ale jak už název napovídá, bylo to příšerné. První polovina šla, druhá už o ničem. Nekonečný guláš bez děje, jakoby tvůrcům definitivně došly nápady a jen hrabali na značce prvních filmů. Ke konci jsem se parkrát zasmál, ale spíš proto, jak hluboko to ještě mohlo klesnout. Zábava pro děti do 5 let a jednodušší dospělé. Velké zklamání, po kterém by čtyřku šel točit jen blázen. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Mám takový dojem, že Hotel Transylvánie se mi líbí s každým dílem víc a víc. Dostává mě ta nápaditost tvůrců, s jakou vymýšlí nejen zápletky, ale taky nové příšery a příšerky. Tenhle díl měl pro mě, hlavně ke konci, neskutečné grády. Nejvíc se mi líbil ale asi proto, že větší pozornost zde byla věnována Drákulovi, který je pro mě daleko sympatičtější a zajímavější než jeho dceruška (která mi od prvního dílu přijde spíš na facku...). ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)
  • V části, kdy Mavis spatří, jak kapitánka Ericka vytahuje Drákulovi sekyru z hlavy, má na těle Drákula ostny a šípy. Mavis zvolá: „Ženská, co mu to děláte?“ a ostny i šípy záhadně zmizí. (NunchakuMan)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama