Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevim čím to bylo? Jestli tentokrat použitou chudobnou animací... Nebo opravdu špatným příběhem... Který je skutečně. Nic moc... Prostě o ničem. Z minimalní vípravou a originalitou. Velké sklamaní... bohužel. 43%

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Trochu zklamání... Loď se nevím proč nejmenuje Titanic... první co vás praští... 

Vanhellsingova Buchta je teda slušně řečeno slušná příšera. 

Má fakt příšerný vkus... by mě zajímalo jak vypadala Navisina matka. O_o

To už byla lepší Draculova tranvestitní sestřenice ze serie. 

 

by mě zajímalo jestli se je taky bude pokoušet utopit.... Pač pro upíry je voda něco jako kyselina... 

Proto plavba... hmmm 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lachtaan

Lachtaan (hodnocení, recenze)

Sérii mám rád, o to ještě více s geniálním dabingem, kterému šéfuje nenahraditelný Petr Rychlý. Doufám, že třetím dílem se již nepřesytíme, jako tomu tak bylo letos u posledního Já, padouch. Český distribuční název se mi také zrovna dvakrát nepozdává, ale necháme se překvapit, Hotel Transylvánie je jedním z posledních animáků, které naštěstí nejdou celé předvídat.

minusha97

minusha97 (hodnocení, recenze)

Priznám sa, že sa úprimne obávam, že z jednoduchého, ale geniálneho Hotelu sa stáva pomaly franchise pokúšajúca sa dobehnúť velikánov ako Doba ľadová, alebo Shrek. Jednotka bola skvelá, dvojka bola už slabšia ťažiaca hlavne z prvoplánovej roztomilosti a bojím sa, čo bude s trojkou. Podľa mňa to už bude zbytočné naťahovanie a stratí to svoje čaro. Genndy Tartakovsky je síce dobrý režisér, ale keď sa pozerám na scenáristu... Neviem, čo mám čakať.

na příspěvěk reagoval Delock

Delock

Delock (hodnocení, recenze)

Já se na to těším a hlavně kvůli tomu že to režíruje stejný režisér.

ingi

ingi (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavá, trochu se bojím, trochu se těším :) jednička dobrá, dvojka super.

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama