Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (203)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Příšeráci jedou na dovolenou a osamělý Drákula se zamiluje do pravnučky neúprosného (neúspěšného) lovce monster Van Helsinga… Na sofistikovaný příběh si ani třetí Hotel Transylvánie nehraje, jde opět čistě o zábavné, nezávadné dovádění známých postaviček na luxusním parníku. Nicméně prostředí plovoucího hotelu či bájné(ho kasina) Atlantidy dovoluje animátorům se ve skvělé technické kvalitě vyřádit a pořádně rozmáchnout (IMO více, než v obou předešlých filmech dohromady). Lepší 3 * i za ty pozitivní vibrace z finální disko bitvy (éj, Macarena :-)) ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Po dvou skvělých dílech jsem se obával, že tento už bude čistě dojení a jsem rád, že mé obavy byly zbytečné. Tvůrci servírují sice naprosto předvídatelnou zápletku, ale to všechno co se děje okolo je prostě pořád skvělé a hezky se na to kouká. Celkově je ten nápad monster, které si žijou vlastním životem, stále suprovní a jsem rád, že i dost vedlejších postav zde dostalo prostor vyniknout. Hotel Transylvánie je prostě jeden z mála kvalitních a originálních animáků v dnešní době a snad tato značka nezapadne do rutiny. Je to jako hotel, akorát na vodě! ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka pro děti to nebylo špatné. Ale když se tak nad tím zamyslím, tak ani dospělí by se u toho nemuseli nudit. Jediné, co bych tomuhle filmu asi vytkla by byl příliš urychlený konec, alespoň tedy podle mého čtrnáctiletého bratra. Mi se film líbil takový, jaký byl. Jasně, už to není to, co byly díly předchozí, ale divák se i tady výborně pobaví. Některé hlášky mě fakt dostávaly a byla jsem ráda, že bylo kino v tenhle čas téměř prázdné. Grafika i děj byly tentokrát opět skvělé a já marně uvažuju, co mám ještě do komentáře napsat. Každopádně film se mi líbil, nic nepostrádal a i s českým dabingem obstál velice dobře, proto jej víceméně doporučím, každému se může něco nepozdávat, tak proto jenom to víceméně. Já hodnocení ani teď ubírat nebudu a hodnotím stejně, jako u předešlých dvou dílů. Tedy pozitivně a nadprůměrně. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Děcká ... noták ... jděte se vyčůrat vždycky před projekcí a ne že se celý sál postupně vystřídá před plátnem při průchodu na wecko a zpátky! A možná vám to ještě nikdo neřek, ale focení s bleskem si nechte po skončení filmu, ne že tím budete otravovat během! Tak jsem si ulevila a budu se věnovat hodnocení. Přes všechnu snahu jsem v tom cítila určitou křeč. Mám pocit, jako by tvůrcům docházel dech a inspirace. Ale dalo se to. Sranda byla a bylo i povinné poselství. Na takovou dovču bych se těšila taky. Super loď a super zábava. Konečně rozluštěna záhada Bermudského trojúhelníku a Atlantídy. Jsem ráda, že mám i dobrý vkus na výběr hudby. Tady jde vidět, co může ta uši trhající, prý taneční nehudba, napáchat za škody! ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Prve dva filmy som zvladol v spokojnosti. Hlavne jednotka sa mi velmi pacila. O tomto tretom pokuse to uz zial povedat nemozem. Vtipy slabe, pribeh plny klise, ktore prechadzaju az do afektu. Hudbu v rozpravke si tiez predstavujem inak. Sem - tam to ma samozrejme aj svetle momenty, napr. Bob, cesta v lietadle, Macarena. Najviac mi ale prekazalo ako nam nonstop tvorcovia serviruju ako je v pohode mat partnera z ineho druhu. Vsetci sme jedno. Ano sme, ale takto to prekrucat? Na taketo dristy som alergicky, hlavne v rozpravkach pre deti. V poslednej tretine filmu to postavy spomenuli niekolko krat a to bol proste uplny klinec do rakvy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama