Reklama

Reklama

VOD (1)

Ania, sedmadvacetiletá učitelka hudby na základní škole, si domluví rande na online seznamce Planet Single. Její protějšek Ant-Man se nedostaví. V baru si ale Anii všimne úspěšný TV moderátor Tomek. Pozornostmi žen zhýčkaný arogantní Tomek se domnívá, že Aniu sbalí k jednorázovému použití, ale se zlou se potáže. V dalším díle svého TV pořadu Tomek představí loutku Haničku, silně podobnou Anie, a zesměšňuje její vzhled, povahu a chování. Pořad má velký úspěch a je zařazen do primetime. Tomek vyhledá Aniu, potřebuje se od ní dále inspirovat – má si dávat rande online a Tomkovi sdělovat své zkušenosti. Ania nakonec souhlasí, když jí za to Tomek slíbí koupit nový klavír pro její školu. Ant-Man, který se ve skutečnosti jmenuje Antoni, s omluvou požádá o druhou schůzku, vysvětlí, že tu předchozí zmeškal kvůli dceři. Je lékař, vdovec a Ania si s ním výborně rozumí. Tomek, který se do Anii pomalu zamilovává, žárlí a podezírá Antoniho, že Aniu vodí za nos. Špehuje ho a dojde k názoru, že je ženatý. Další schůzku zkazí tím, že tam vpadne i se štábem a kamerou. Ukáže se ale, že žena, kterou měl za Antoniho manželku, je ve skutečnosti jeho sestra. Antoni nelhal, a je z toho hrozný trapas. Ania Tomkovi řekne, že už ho nikdy nechce vidět. Svěřuje se své kamarádce, kadeřnici Ole, která má se seznamkou vlastní problém. Dcera z prvního manželství jejího partnera Bogdana ji nesnáší, a tak jí a Bogdanovi vytvoří na seznamce falešné profily a přesvědčí je, že si spolu píšou, ačkoli ve skutečnosti vše píše ona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jo tohle mi sedlo. Zvlášť po té nekonečné šňůře hororů a temnejch filmů, co furt teď sleduju (protože furt a furt vychází další) mi tu udělalo dobře. Sice to není kdo ví jak dobře zahraný, scénář je vlastně taky dost jednoduchej, ale i tak...je to milý, citový, docela vtipný. A jsou tam krásný baby, to hlavně... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Plán je takový - ufiknu mu koule, ty ho znásilníš a pak ho zabijeme." To je romantika. Polský holky se prostě nebojí ničeho. Já jsem se u toho z počátku docela dobře bavil, jenže pak se zábava přes dramatickej oblouk proměnila v moralizování a tam už se moc bavit neumím. Nicméně jsem rád, že mě při tom sexbomba Ola označila za ideálního partnera - normálního chlapa, kterej doma čumí na porno. To splňuju minimálně z padesáti procent a jsem na to hrdej. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dám 3 hvězdy , ale je to mezi dvěma a třema. Chlápek má pořad kde si dělá z ženských srandu  jednou potká ženskou co čeká na chlapa z domluveného  rande co nedošel a udělí si z ní srandu v pořadu. Pak ji najde a nabídne jí, že koupí do školy klavír  , když mu bude říkat historky z jejich rande a on to pak použije ve svém pořadu. Do toho sledujeme jinou ženskou co má vztahové problémy se svým chlapem a jejich dcera si z nich dělá srandu (tahle linka je zbytečná kdyby tam nebyla bylo by to lepší). Mezitím ona potká  chlapa a líbí se jí ten z toho pořadu si myslí, že , ale lže. Na konci se všichni pohádají a jdou od sebe pak se udobří a máme hudební  vystoupení, které není špatné. Má to dobru hudbu a hlavní herečka je pěkná ženská typově mě přijde podobná jak Josefíková bohužel stopáž to zabíjí přes 2 hodiny je moc. 60 procent uvidím co další díly. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Polská romantická komedie je pro mě asi tou nejpříjemnější kombinací na sledování vůbec. A Planeta singli je přímo výstavní ukázkou toho, že Poláci jsou někde úplně jinde než my. Je to originální, vtipné, herci jsou charismatičtí a učitelka krásná. Ale hlavně je to ze života. Scénka při vysílání posledního dílu mě společně s výborným soundtrackem naprosto oddělala. Krása. Lepší 4* ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Tímhle polským filmem jsem si chtěl trochu odpočinout po náročném dni a svůj účel naštěstí splnil a kupodivu se nenaplnily mé obavy jako z podobně laděného polského filmu – Noc plná zázraků. Oproti zmíněnému to nebylo přehnaně kýčovité a podbízivé, i když samozřejmě jde o klasickou romantiku, kde jde o to, aby pořádně dojala a měla šťastný konec. Internetové seznamky jsou vděčným námětem a tady si s ním hezky pohrály a scénář je povedený. Bavil jsem se opravdu dobře, a nebudu se bránit doporučení, i když možná odolám pokračování, abych si nezkazil dobrý pocit z originálu. Nakonec si neodpustím osobní poznámku, že byla do očí bijící nereálnost reálií, protože pochybuji že podobná talkshow by mohla být běžně vysílána v prudérním Polsku. Ale i tak nakonec lehce nadhodnotím a dám své 4 hvězdičky za to, že v poslední době je o kvalitní komedie velká nouze. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Film sa natáčal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama