Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 1 (2006) (série)


Fifty fifty (S01E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Roy si domluví rande s nezvykle krásnou dívkou, ale nevšiml si, že si na čele „ukákl" kousek čokolády. Po přiměřeném nedorozumění Roy musí konstatovat, že to bylo rande na hovno. Je zhrzen a hned si dá drsný inzerát – když už tak už. Jen se ve vrátnici zakouká do sekuriťáka Daniela, ale když ji pak volá přímo z tv studia z „milionářské" soutěže v oboru vážná hudba, tak vše zvorá a pošle ho z kola ven na úrovni 50:50. Moss pak oběma dvojicím doporučí fakt dobrou restauraci. Ve skutečnosti je strašná a sekuriťák v zoufalství zmlátí klauna, který se snaží bavit hosty. V nastalé rvačce dostane na kokos i Roy a když jeho děvče odejde s Danielem, zůstanou s Jen zase bezútěšně sami. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom minulém naprostém nadšení trochu zklamání, jelikož jsem jsem se nebavil tolik jako minule, ale pořád jsem se bavil dobře a to je hlavní. Jen toho fekálního humoru mohlo být míň, ale zase je milé vidět, že se ho tvůrcům povedlo nějak rozvést a není to tím pádem tolik samoúčelné, takže s tím takový problém asi ani nemám. 4* ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda první sezóny je vlastně úplně jiná než předchozí díly; sledovat ajťáka, jak se pouští do sociálního experimentu je...poněkud nezvyklé, abych to vyjádřil tak nějak zaobaleně. Mě tedy obě základní situace velice bavily, Katherine Parkinson dostala možnost pořádně se odvázat a její jemný smích mě bude po setmění ještě chvíli strašit. / Poučení: Ženy si vybírají hajzly, protože otec. To já ne, to Freud. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pamatuješ na net touhle rychlostí? Celou noc vzhůru a viděls osm ženskejch." Vzpomínky na pionýrská léta internetu a nahraný osvědčený návod k opravě počítače mě dokázali rozesmát. Pak mi však spadl router, což mi zpomalilo hlavový procesor a já jsem se s exkrementem na čele, holkama letícíma na grázly ani sekuriťákem málem milionářem nedokázal pobavit tak, jak jsem se poprvé bavil při zhlédnutí zakódovaného porna. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama