Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 1 (2006) (série)


Přijíždí teta Irma (S01E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

Projekt Ikarus zvýšil výkonnost celé firmy Reynholm Industries. Všichni oslavují – ale osazenstvo IT suterénu na oslavách chybí. Pravidelná měsíční návštěva tety Irmy Jen na náladě nepřidá a z obvyklé kliďasky se stane rusovlasý démon. Roy a Moss jsou upřímně zděšeni a díky své fyzické blízkosti k Irmě u nich propuknou záchvaty jakési „irmatidy" – nezvládnutý pláč, žaludeční křeče apod. Symptomy se lavinovitě šíří po celé online komunitě. Jen ví, že jediným řešením je pořádný kus čokolády, Hříšný tanec na DVD a krapet vína. Dámská jízda je všechny přivede na firemní mejdan. A tam se stane cosi, co druhý den ráno ... (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S tou návštěvou tety Irmy jste probudila netvora." Já tedy nemám příliš v lásce periodicky se opakující měsíční dny nervozity a hysterie, takže s Jen jen těžko synchronizuju. A naprosto mimo oblast mého chápání zůstává uječený babinec, takže jsem se tentokrát zase tak moc nebavil. Čestnou výjimku samozřejmě tvoří Denholmovo poděkování za vylepšení počítačového systému. Ti právníci, účetní a uklízeči záchodů si to opravdu zaslouží. Taky mi připadalo hodně dobré, kolik dokázala Jen vymyslet asociací na příjezd tety Irmy, příchod svých dnů, barvení vajec, daní se ke komunistům a podobně, což Moss dokázal skvěle nechápavé zasmečovat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální epizoda první sezóny mi zahýbala bránicí o něco méně než předchozích pět dílů, proto jsem ji ohodnotil "jen" čtyřmi hvězdičkami. Pravda, jako celek na mě tolik nezapůsobila, přesto obsahovala nejeden krajně vtipný moment a naprosto dokonalý závěr. Takže je jasné, že jsem se i přes odebranou hvězdičku opět výborně bavil, jen mi k dokonalosti chybělo ještě více humoru. / Poučení: V poslední době se mě společnost snaží přesvědčit, že mezi muži a ženami nejsou rozdíly, ale já vím svoje. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama