Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 4 (2010) (série)


Něco se stalo (S04E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Something Happened

Obsahy(1)

Douglas Reynholm propadne spaceologii, novému učení samozvaného gurua jménem Beth Gaga Shaggy, jenž svým vyznavačům slibuje, že od života získají vše, co si kdy přáli. A Douglas odjakživa toužil po umělé robotické ruce. Roy s Jen vyrazí na rockový koncert, z něhož si prvně jmenovaný odnese namožená záda. Inu, po třicítce do kotle pod pódiem nelez. Přes hlubokou nechuť k masážím se nechá přesvědčit k návštěvě terapeuta, která se pochopitelně ošklivým způsobem zvrtne. Možná měl raději dát za pravdu Douglasovi, který si záda léčí alternativními technikami obsaženými v Shaggyho převratné knize Masáže jsou na hovno. Roy se ovšem nehodlá jen tak vzdát a rozhodne se s Mossovou pomocí domáhat nápravy soudní cestou. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišel na psa mráz a já jsem narazil na pro mě zatím nejhorší epizodu seriálu. Ne, že bych se občas nepousmál, ale já jsem byl zvyklý na to, že mi sklepní osazensvo Reynholm Industries cvičilo bránicí, až jsem se uvnitř potil. Tentokrát to byl jen slabý odvar těch kvalitních dílů a já jsem po celou dobu marně hledal něco, co by mě opravdu bavilo. / Poučení: Když s některými obviněními počkáš dvacet let, budeš celebrita. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se mi potvrzovat, že jsem s Ajťáky kdysi sekl v pravý čas, protože tohle sice bylo o něco lepší než minulá epizoda, ale i tak to je pořád mdlá a nevtipná nuda. S IT už to nic společného nemá a navíc to jediné, co mi přišlo vtipné - Douglas a jeho vstup do sekty - se nejen po první scéně opakovalo pořád dokola, ale navíc to nebylo nijak víc využité. Místo toho se většina dílu věnuje nevtipné zápletce o tom, jak Roy dostal od maséra pusu na zadek... Lepší 2* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě jsou zmíněni Lady Gaga, Nora Jones a italský sochař, architekt, malíř a básník Michelangelo. (Zix.)

Reklama

Reklama