Reklama

Reklama

Ajťáci - Série 4 (2010) (série)


Reynholmová vs. Reynholm (S04E06)

(epizoda)
  • Česko Reynholm vers. Reynholmová (více)

Obsahy(1)

Douglasova minulost skrývá nejedno temné tajemství a jako taková by měla raději i nadále zůstat skryta. Život se ale neřídí našimi přáními, a tak do Douglasovy pracovny jednoho dne vstoupí jeho žena Viktorie, která před lety za záhadných okolností zmizela při mytí auta. Prvotní okouzlení vynalézavými erotickými praktikami však brzy pomine a šéf podniku se chce dát rozvést. Suma, kterou Viktorie požaduje, ohrožuje samotnou existenci Reynholm Industries a vše směřuje k nesmiřitelné právnické bitvě před soudem. Jenže Douglas si vzal do hlavy, že se bude hájit sám, a tak budou muset jeho věrní zaměstnanci, budoucí i minulí, zmobilizovat všechny síly, aby firmu a potažmo celý seriál zachránili před krachem. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vyloženě špatné to finále nebylo, opět jsem se párkrát zasmál, ale celý ten nápad mohl být líp využitý a napsaný. Tahle je to prostě příjemný, neurážející průměr. Ale pořád je to jenom průměr a ve srovnání s ostatními díly Ajťáků je to určitě jedna z těch slabších epizod. A stejně se o tu nejvtipnější scénu se zde postaral Noel Fielding. Nebýt jeho, tak je ta epizoda ještě o něco slabší. 3* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finále už bylo úplně mimo mísu. Roy a Moss v závěrečné epizodě seriálu prakticky neexistovali, což byl extrémně podivný vývoj. Rozloučení se seriálem The IT Crowd proběhlo u soudu, IT oddělení se vlastně netýkalo a mně to tedy připadalo velice zvláštní. Pokud někdo zůstal svůj, byl to Douglas Reynholm, který mě bavil, ale epizoda jako celek příliš nefungovala a vypadala, jako by ji vystřihli z jiného seriálu. / Poučení: Na ten Female Star Trek bych se rád dodíval:-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě je narážka na Adolfa Hitlera. (Zix.)

Reklama

Reklama