Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série vražd má další dvě oběti, jejichž těla vykazují shodné klíčové prvky s předchozími – od cejchu v ústech po naaranžování evokující jedno z uměleckých děl ve sbírce Freddieho Holsta. Nečekaný zvrat ve vyšetřování přinese paparazzo Tina, přítelkyně IT specialisty kriminálky v Malmö Johna Lundqvista. (Česká televize)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napätie sa stále dá krájať, ústredné vyšetrovanie a jednotlivé dejové línie si to pádia vpred po vopred stanovenej trati, ale tak, aby sme každú chvíľu prehodnocovali videné. Problém ale začínam mať s tým, ako tvorcovia pracujú s vkladaním náhod do prípadu. Aká je pravdepodobnosť, že Tina, ktorá dostala zakázku na fotenie mladého zajačika s bohatou milfkou bude frajerka policajta? Dúfam, že aj v tomto prípade skutočne nepôjde len o náhodu, ale o ďalší premyslený ťah páchateľa. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Henrik dosud hovořící s nezvěstnou rodinou své nejbližší najednou nevidí. Jeho a Sagy snídani přeruší hlášení o dalších dvou obětech, u kterých opět nechybí groteskní aranžmá. Zbývá poslední mrtvola a jednou z verzí je, že by to mohl být zámožný podnikatel Holst. Vraždy totiž mají spojitost se sbírkou uměleckých děl, která mu patří. Freddie Holst mezitím zrazuje náhradní matku Jeanette od jejího přítele-karbaníka, který zrovna ztopil důležitý tablet. Čeká nás tak solidní naháněčka původního majitele. Saga je dál vyšetřovaná chlapíkem z vnitřních záležitostí skrze vraždu matky. S ohledem na okolnosti kolem Hanse jde o další výraznou ránu do její psychiky. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V předchozí epizodě jsem seznam podezřelých zredukoval na 2 - divný Cleas a mladý všeználek umění. Hned na začátku epizody jsem nabral dojem, že všechno ukazuje na mladého všeználka umění, takže jsem v průběhu epizody sledoval bedlivě pohyby zakrytého zločince, které s mým podezřelým dost korespondovaly a mám takový dojem, že jsem ho viděl na černobílé kameře v zastavárně. Když na něj v závěru ovšem ukázali i samotní tvůrci, tak se mi nechce věřit, že by nakonec nadějně vypadající zápletka s těžko rozlousknutelným vrahem byla takto přízemní. Moc se mi líbila naháněčka tabletu, ale vzápětí mi přišla dost ubohá scénáristická klička, kdy v rámci dramatizace nezkontrolovali záběry z kamerami prošpikovaného supermarketu, kam mladý všeználek umění zamířil. Přitom běžně kontrolují záběry z kdejaké skryté kamery na staveništi. Všemožné logické kličky jsou občas hodně do očí bijící. Nezbývá než doufat, že mě tvůrci zavedli záměrně na falešnou stopu a já skončím v nadcházejících epizodách v němém úžasu z velkého překvapení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Včera jsem se na Most vůbec nedostal, a že mi ten výhled na Sund chyběl. Tvůrci nechali s blížícím se závěrem třetí série příběh poskočit kupředu; vyšetřovatelé se dostali ke klíčovým informacím a divák obdržel k obvyklé dávce vymazlené severské atmosféry i bonusovou porci napětí a dokonce i akce. Sedmá epizoda tak nejenže nezůstala pozadu za ostatními díly, ale spíše je i o něco málo překonala. Za mě šlo každopádně o velmi vydařenou záležitost, která mě navnadila na další pokračování. / Poučení: Pomsta chutná nejlépe za studena. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama