Reklama

Reklama

Don't Hang Up

  • USA Don't Hang Up
Trailer

Obsahy(1)

Mladíci Sam (Gregg Sulkin) a Brady (Garrett Clayton) sa radi zabávajú tým, že si cez telefón kruto uťahujú z ľudí zo svojho okolia. Počínanie si nahrávajú na kameru a zverejňujú na internete. Jedného dňa však natrafia na tajomného cudzinca, ktorý proti ním vytiahne ich vlastné zbrane a rozpúta s nimi desivú hru s fatálnymi následkami. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadalo jako teen blbost plná trapnejch dialogů, ale pak se ukázalo, že pranky se občas nevyplácí.. pranky jsou jednim z ,,fenoménů" dnešní moderní doby a tady bylo skvěle předvedeno co se může stát, když na ty pranky někdo nemá náladu.. po příchodu tajemnýho cizince na scénu se to fakt rozjelo a karta se obrátila aneb všeho s mírou.. slabších pět, ale je to určitě jeden z těch lepších hororů/thrillerů za poslední dva roky.. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha hororů o psychologické útlaku, kde občas někdo zavře. Banda frajerů nemístnými, šikanujícími telefonáty terorizuje vybrané oběti jako jakousi formu vtipu, kterou pak zveřejňují na sociálních sítích. Jednoho dne se vše obrátí proti nim a sami se stanou obětmi teroru. V úvodu jsem si říkal, že protrpím horor s odporným a nesympatickými dementy, kterým bych nepřál nic hezkého. Z počáteční hrůzy oba herci překvapí a postupně předvádí dobrou psychologickou destrukci a strach. Velmi silnou stránkou je určitě vystavěný scénář, který postupnými kroky buduje atmosféru, napětí a s neustálými zvraty, momenty překvapení dokáže pracovat na výbornou. Během filmu se nestihnete nudit, pořád se něco děje, byť to místy působí příliš přehnaně. Režisér se drží malinko při zdi, akce není tak brutální a film má blíže k k napínavému thrilleru. Potěší i překvapivý konec, už tolik né vydedukování pachatele, nicméně jsem velmi spokojen.......7/10 ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinovia nie sú žiadni sympaťáci, a tak vám zrejme nebude vôbec prekážať, keď im začne životy strpčovať neznámy muž. Don't Hang Up je thrillerom, ktorý určite môže pobaviť partiu tínedžerov s alkoholom, ale na triezvu myseľ dospelých nemá v podstate čím zapôsobiť. Jednoduchá zápletka s očakávaním vyvrcholením prekvapí azda málokoho. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi tento typ hororů, ale v tomhle případě jsem se nedokázal přenést přes ty nesmyslné momenty, které se na sebe kupily každou minutou (např. světla, jak je mohl slyšet, televize, live i nelive záběry, jako wtf?). Uznávám, že napětí i pointa je fajn, ale herci velmi slabí a ty nelogičnosti to strašně shazují. 20% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Schématická a předvídatelná jednohubka, která se navíc může "pochlubit" dvojicí dvou velice nesympatických ksichtů v hlavní roli. Ale i vzdor tomu se na to dalo koukat. Maník, který oba dva internetové výtržníky terorizoval, byl docela fajn a díky krátké stopáži se pořád něco dělo. Škoda, že film trochu nepřidal na atmosféře, ale tak člověk nemůže chtít po podobných béčkách všechno. 50% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Film, ktorý beží v pozadí v TV počas prvej polovice filmu je krátkometrážny film Red Balloon (2010) režisérskeho dua tohto filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama