Reklama

Reklama

Vzpomínky

Trailer 1

Obsahy(1)

Liliane (Isabelle Huppertová) byla kdysi "Laurou", vycházející hvězdou ve světě zpěvu, která si prožila svůj okamžik slávy poté, co se v roce 1974 umístila hned za Abbou na druhém místě v evropské pěvecké soutěži. Dnes už si však na její chvilky na výsluní nikdo nevzpomíná a Liliane pracuje v továrně na paštiky. Setkání s jednadvacetiletým začínajícím boxerem Jeanem (Kévin Azaïs) však její pochmurný život náhle obrátí vzhůru nohama. Chlapec se do ní zamiluje a přesvědčí ji, že by se měla vrátit na pódium. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (4)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu „Souvenir“ zaujme, ale potom je to dosť rapídny pád smerom dole. I. Huppert Lilianinu rolu zvláda veľmi dobre, ale to tu nestačí. Záver so zatvárajúcim sa výťahom síce dobrý, ale sem sa celkom nehodí. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

artas 

všechny recenze uživatele

Tak podľa hrubého výpočtu mi vychádza že hlavná postava má okolo 60 rokov. No ani v skutočnosti herečka nie je žiadna mladica, ale všetká česť, nevypadá na to. Za to tá "nová" skladba, akože hit ktorý vyhráva súťaže, to si snáď robia iba srandu. Aranžmá zo 60-tich rokov a hoci šansóny majú Francúzi naozaj ešte stále v obľube, toto by hádam ani oni nebrali. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi nestalo, abych se koukal na film a u dvou hlavních postav si myslel, že jsou blbý jak tágo. A co jako byla ta ústřední písnička, která tehdejší šansonierku vyšvihla do světa světel? To skládal nějakej jednorukej amatér, ne? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama