Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty (Michelle Rodriguez) a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost. V týmu lumpů, kteří se rozhodli ovládnout svět, figuruje i člověk, který je stejně odvážný a nebezpečný jako Dom. A taky skvěle řídí. Koneckonců je to jeho bratr Jakob (John Cena). Rozešli se ve zlém po smrti otce a je jasné, že pokud se jejich cesty znovu zkříží, bude je to asi oba hodně bolet. A protože Jakobovi pomáhá s realizací jeho plánů geniální hackerka Cipher (Charlize Theron), se kterou jsme se seznámili v předchozím díle, musí Dominic tváří v tvář přesile dát znovu dohromady „rodinu“ rychlých a zběsilých řidičů. S nimi se vydá na neuvěřitelnou štreku, která vede přes Londýn, Tokio, středoamerickou džungli a historické uličky Edinburghu až do Ázerbájdžánu. Tam všude budou porušovat dopravní předpisy a fyzikální zákony a pokoušet se přitom zachránit svět. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (547)

novoten 

všechny recenze uživatele

Vážně jsem si myslel, že tady skončí tvůrčí štěstí. Že zkrátka nejde přeskočit tolik žraloků, aby do sebe i tentokrát zapadly rovina akčně-přepálená i ta rodinná. Jenže zapadly. Jakkoli je třeba úvodní honičku nutné sledovat s předem zvýšenou shovívavostí a úplné finále je až trochu nafoukané plivnutí haterům do tváře, zbytek mi bezmála učaroval. Tisíckrát přežvýkané fráze totiž v Dieselově podání fungují i tentokrát a v kombinaci s terminátorem Cenou se příběhově trefilo do černého. Vzpomínky na dvacet let starý originál, krátká návštěva zapomenuté smykové odbočky, emocionální pomrkávání na postavy, které už v ději nejsou - všechno funguje. Pro skalní fanoušky jde (snad) o ohňostroj radosti.  Cheesy nálada víc než kdy předtím, o hladině popcornového adrenalinu to ale platí úplně stejně. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $173,005,945║ Tržby Celosvetovo $726,229,501▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $20,313,858║ Tržby za predaj DVD v USA $14,436,184║ FF malo v posledných dieloch nadobudnutý už veľmi dobrý štandard nadrozmernej ultra zábavnej popcorňovky. Nuž ale zas tam musíme nacpať neschopného režiséra Justina Lina, ktorý nedokáže svojím umom dať ani len blbú rutinu a na vrch tam obsadia kamennú tvár Johna Cenu. Statham a Dwayne Johnson tam chýbajú, tam tá chémia s Torretovcami proste fungovala, tie dobieračky a všetko bláznivé zábavné na okolo. Tu to akosi nemá tú správnu šťavu, všetko to je len tak strašne rutinné až nuda. A akýkoľvek ako že nový nápad ako ten len do vesmíru vypadá ako ukradnutý z céčkového braku, takže maximálne len trápne. Pre mňa je to len čistá zívačka, bez lepších emócii, akcie, zábavnosti, takto teda určite nie, toto nemá zmysel. A tie všakojaké prepojenia tu fakt nedopadajú na úrodnú pôdu, nefunguje to tu. /40%/ ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po hodně letech jsem viděl film, u které jsem až fyzicky trpěl. Rychle a zběsile 9 se povedlo vygradovat svojí absurditu na maximum. Tohle už nemusí mít pokračování, protože vím, že v něm bude Vin Diesel jezdit po měsíci zachraňovat svojí další sestru nebo dítě, o kterém nevěděl. A já to vidět nechci. Tohle ani není mainstream, tohle je póza, který popírá už nejen fyziku, ale i svoji podstatu. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Fandové série a žánru si to pustí tak jako tak, ostatním bych to nedoporučil, protože v tomhle díle dostává fyzika asi nejvíc na prdel. Jo, už jsem viděl leccos, ale tady – byť to dokážu přežít – se jde mnohdy za hranu. Takže když vypnete hlavu a necháte se unášet šílenostma, které jsme mnohdy ještě neviděli, dokoukáte to, protože jste zvědaví, a pak budete kámošům vyprávět, jaká to byla píčovina. # příběh ** | hudba *** | humor * | akce **** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Geralt z Rivie odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro po roce jsem šel do kina a musím říct, že to byla opravdu síla. Ani nevím, kde mám začít. Snad scénářem? Asi ano, jedná o největší slátaninu celé série, která je naprosto bez nápadu. V traileru jsme mohli vidět naprosto všechny akční kousky, které za nic nestojí. Vůbec v ničem film nepřekvapil. Je viděl, že je to sešité horkou jehlou za účelem ždímání peněž. Jediné, čemu jsem se smál jsou naprosto absurdní věcí, jako nulový humor a vtip. Nebo například, že postava Brian hlídá děti a místo něj jde bojovat se zabijáky jeho žena. Opravdu TOP představa. A korunu tomu nasadilo auto ve vesmíru, kde se hrabe Elon Musk a jeho vesmírný program. Zlatí kluci Hobbs a Shaw. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v škótskom Edinburghu a gruzínskom Tbilisi. Natáčalo sa aj v Londýne, Los Angeles a v Thajsku. (Real Tom Hardy)
  • Film se natáčel od 24. června do 11. listopadu 2019. (ČSFD)

Související novinky

Rock už se do Rychle a zběsile nevrátí

Rock už se do Rychle a zběsile nevrátí

02.01.2022

Herec Dwayne Johnson (Red Notice) byl nucen znovu veřejně potvrdit, že se do filmové série Rychle a zběsile coby detektiv Hobbs už nevrátí. Za vše může jeho spor s hlavní hvězdou Vinem Dieselem … (více)

Lake Changjin v Číně láme rekordy

Lake Changjin v Číně láme rekordy

28.11.2021

Už dva měsíce v Číně vládne kinům snímek The Battle at Lake Changjin. Tamější cenzoři pochopitelně domácím tvůrcům umetli cestu prakticky bez jakékoli hollywoodské konkurence, a snímku se tak povedlo… (více)

Bond s Venomem vládnou kinům

Bond s Venomem vládnou kinům

04.10.2021

Po delší době je zase radost sledovat týdenní box office žebříček. Do kin totiž vstoupila poslední bondovka s Danielem Craigem, dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít, a producenti i kinaři si nyní… (více)

Marvelovka Shang-Chi je obří hit

Marvelovka Shang-Chi je obří hit

06.09.2021

Po nevýrazné trailerové kampani to málokdo čekal, zejména v současnosti, kdy se velkým filmům v kinech obecně až tolik nedaří, nicméně studiu Disney se to opět povedlo. Z nového komiksového snímku… (více)

Reklama

Reklama