Andy Hryc jak pán hlavný... pán čašník je úžasný, zvláště pak jeho metoda a tajemství na výrobu famozního mńamkového francouzského koňáčku.... ó sladká nevědomosti, nepátrejme co konzumujeme v restauracích... :-)(19.6.2005)

9/10 Pan hlavny, debussee! Zeny maju o 20% mensi mozok. Ale su prefikane! A podobne hefty. Svojho manzela mozem byt iba ja! Kto spalene jedava... No velmo prijemne prekvapenie od uja Herza. Bavil som sa ako dlho nie. Vyborna plejada hercu a herecek - pro predabovanou Irenu posledni film. Moj svet je Vidiek!(12.1.2010)

Zase trošku jiný Herzův film se skvělými herci, výbornou atmosférou a výborně vychytaným koncem. Zde, i přes to, že se jedná o odlišný film, co se týče tvorby daného tvůrce, zůstává i vcelku věrný svým stylovým výrazovým prostředkům. Koukalo se mi na to velice dobře. Příjemná pohodová komedie, ovšem pozor určitě ne laciná ba naopak velmi kvalitní, jakých by dnes člověk pohledal. 85%(7.9.2011)

Komédia z cukrárskeho prostredia, ktorá v čase socializmu potešila celú rodinu. Niekoľko scén je ozaj podarených (či už erotických, alebo cukrársko-humorných:)).(30.11.2005)

Jedna z najlepších slovenských komédií a treba povedať, že ich nie je veľa. Herz ju nakrútil v štýle českých komédií sedemdesiatych rokov a pri mnohých gagoch to naozaj vidieť... Ak však dvaja robia to isté (raz českí herci a raz slovenskí), nie je to vždy to isté.(16.3.2007)

Jedna z najlepších slovenských komédií natočených v 80tych rokoch. Na Debuché sa nedá zabudnúť......80%.(26.11.2010)

Jedna z mála slovenských komédií, ktorá sa vydarila. Presne takto si predstavujem slovenský humor. Pozor páni prichádza ELEVATOR. No a, aby som nezabudol, poprosím ešte jedno debušeee pán hlavný.(1.8.2007)

Správny divácky film 80tych rokov.(4.2.2012)

Úsměvný příběh, především Andrej Hryc exceluje v roli vypočítavého číšníka, to mu sedí na tělo. A Emil Horváth ml. perfektní kuchařský mistr, není to jen vyšetřovatel z majora Zemana, i když i tam byl super, tady je takový sladší, jako ten dort s koníkem........;-).(23.8.2010)

Nečudo, že tento film patrí medzi najlepšie slovenské filmy natočené vôbec. Vynikajúca komédia o šikovnom, ale nemotornom cukrárovi sa jednoducho vydarila. Skvelé hlášky, vynikajúce herecké výkony na čele s Hrycom a Horváthom ml., výborná Herzova réžia a nezabudnuteľné Debušé - píše sa to Debouche. :D(4.10.2011)

Popravde, najcennejšia na tomto filme je hudba Michaela Kocába a možno aj vďaka nej som dal jednu hviezdičku navrch. Na slovenské pomery však ľahko nadpriemerná komédia.(31.12.2011)

"Co si to dovolujete? to je moj muz, toho si budem bit sama... " nezabudnutelna Zora Kolinska(3.2.2011)