Reklama

Reklama

Recovery

Trailer

Při návštěvě klubu v pochybné čtvrti zmizí z párty Jessiina kamarádka Kim (Rachel DiPillo) i s jejím telefonem. Díky aplikaci umožňující sledovat polohu mobilu vypátrá Jessie (Kirby Bliss Blanton) spolu s bratrem Milesem (Alex Shaffer) a přítelem Loganem (Samuel Larsen) dům, ve kterém se podle všeho nachází Kim nebo přinejmenším Jessiin telefon. Postupně však vychází na světlo skutečnost, že obyvatelé domu mají s Jessie velmi konkrétní plány. A ty nejsou zrovna příjemné. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pán boh zaplať za to nahryznuté "jablko"!! Čo by sme bez teba robili? Po čom by dnešná mládež šalela? Po "ťamťungu" snáď? Ktorý mrzne viac ako vaša prenosná chladnička na chmelový nápoj? A tak nám trojica idiotov preukazuje, ako byť ukážkovým dementom na viacero spôsobov, vstupuje do teritória rodinky "úžasných" [ to bolo dobré ricci 😊 ], lebo nepozná lepší druh zábavy, ako byť lovenou zverou. Veď nech len zdvihne ruku ten, koho by nenapadlo totožné riešenie! Ale aby som len nehanil (veď ja som ozaj celkom dobrák 😔), aspoň druhá polovica disponuje celkom dobrým nádychom. Nič mimoriadne sa síce nedeje, no ako sa hlava rodiny vráti domov po desiatu, začne snímok naberať na obrátkach. Čo sa týka pointy, s tou bez váhania súhlasím! Za pár rokov to totiž budem riešiť obdobným spôsobom! Ak sa do piatich rokov neožením, niekoho si unesiem. Sonam Kapoor - maj sa na pozore! Ja osobne som sa ne-odul, že som "Recovery" videl, no čo to spraví s inými užívateľmi, zato neručím. Nerobia to banky, prečo by som mal ja. Keďže sa jedná o exploiďák, dúfal som v nejaké gore (jedna scéna je maaaaaaloooo). Bohužiaľ, nestalo sa, a tak to celé od úplného prepadu drží aspoň soundtrack + sčasti záver - 45% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ono je dneska těžké, si udržet přítelkyni, která splňuje požadavky na modelku. Když už ji nalákáte do svého sklepa a přikurtujete ji k topení, to aby neměla roupy na téma "a teď uteču, ty magore jeden" tak se ještě musíte potýkat s její rodinou a jejím bývalým přítelem. Celkem dobře, natočený horor, který však postrádá jakékoliv napětí a nebo hrůzu, rodina nebudí nijak velký dojem děsu a barák působí celkem fádně. Postavy se chovají celkem normálně, ale v posledních třiceti minutách značně zhloupnou a začnou se chovat iracionálně. Na žádné velké násilí ani nedojde, ale celkem pěkný škleb. A byť se to lehce o Don´t Breathe otírá, tak Don´t Breathe je rozhodně ta lepší varianta. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Přijatelně hororové vdavky. Hezký kluk, doslova muž roku, tak vidí svého hošíka jeho kompletně pomatená rodina, která nechce dopustit, aby takový playboy, s největším počtem umučených dívek ve sklepě, zůstal na "ocet". A tak mají políčeno na první inteligentní blondýnu v dějinách hororu. Tou je Kirby Bliss Blanton, kvůli níž jsem si tenhle horor dal, přičemž se posunula do mé masturbační top ten. Ono není nic třeba vymýšlet. Dům je patřičně hnusně zařízený, členové rodiny autenticky nepříjemní, příjemná pointa nechybí. Film si dává načas, než do plachet pošle hororový vítr. Takže nejdřív si něco málo pobudeme v klubu, seznámíme se s bratrem hlavní hrdinky, to je slušný exot, něco mezi Hrušínským zamlada v Discopříběhu a Messim, poznáme i novou přívětivou kamarádku a podivného týpka. A pak cesta k domu hrůzy a dál už to znáte. A celé to není příliš brutální, gore je poskrovnu, ale má to spád a nečekanou závěrečnou pointu, vlastně dvě pointy, ta druhá souvisí s jednou z postav. Režisér Darrelll Wheat se teprve tvůrčím způsobem rozjíždí, tohle se dá považovat za jeho expresivní debut, předtím měl na kontě jen jeden kraťas. Ale i jeho budoucí projekt o podivné nemocnici, může být fajn. Kirby Bliss Blanton dodala filmu osobitost a šmrnc, nebyla to příliš ustrašená a uječená píča. Prostě jednala normálně. Past je past. Celkově má film nečekaný průběh, fajn hereckou partičku a kvalitní technické balení. Kdo horory nevyhledává, může pominout i tento, je zde přece super Volyň, Občan Kane a Kmotr. Ano, u těchto filmů jsem se zavraždil, tudíž je u mě nikdy neuvidíte ohodnocené. A nadobro jsem také skončil s comicsy. 10/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Recovery" je podľa mňa veľmi kostrbatý a slabo spracovaný film. Nápady tam určite sú, ale celková realizácia sa akosi nevie dostať von. Najväčší problém filmu je pre mňa skutočnosť, že sa počas asi 50 minút neudeje dokopy nič zaujímavé, čo by ma dokázalo poriadne pri filme držať. Je to hrozné? Nemyslím si. Ale k pozitívam prídem o chvíľku. V prvom rade som si všimol, že tu niektorí spomínajú podobnosť s Don´t Breathe, s čím súhlasím iba čiastočne. A len na základe toho, že sa väčšina príbehu odohráva v baráku, kde máme dvoch chalanov a jednu babu a oproti tomu šialenú rodinu, ktorá má svoje plány. Ale to je asi tak všetko čo je podobné. Lebo zvyšok mám pocit, že je o niečom úplne inom. A miestami to úplne nefunguje. Dôvod je ten, že "Don´t Breathe" vedel na miestach, kde sa hrdinovia túlali po dome museli unikať slepému mužovi, ktorý ich chcel zabiť vytvoriť atmosféru. Tu drvivú väčšinu času tráva tým, že hľadajú svoju kamarátku, a nič hrozivé tam najprv nie je. A hoci sa tam potom akcie dostane, pre mňa to prichádza dosť neskoro. Nuda už prevláda príliš dlho. No potom prichádza asi 15 minút pred koncom prekvapivý zvrat, ktorý hodnotím veľmi pozitívne. Hoci som niektoré veci mohol trošku tušiť a boli naznačené, funguje to skvele a scenáristom to podľa mňa vyšlo. Pretože to dáva celému filmu výrazný obrat a konečne prichádza niečo zaujímavé. Keby som ale mohol povedať pravdu, tak by som vyhodil posledné záverečné scénky, ktoré proste musia prísť, lebo musia prísť. A ja som si to nemohol užiť ako uspokojivý záver. Osobne to okrem toho záverečného twistu nemá nič iné, čo by som ohodnotil ako výrazne zaujímavé. Herecké výkony sú kostrbaté a drevené, príbeh je ľahko odhadnuteľný (až na jeden spomínaný moment vyššie) a okrem toho ostáva aj pár momentov, ktoré ostanú nedotiahnuté a nedokončené a na väčšom priestore filmu je to podľa mňa nuda. Znovu by som si to určite nepozrel, na jedno pozretie to nejako výrazne neurazí, ale mám pocit, že minimálne to človeka zanechá s pocitom, že by chcel niečo viac. Hodnotenie: C- ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Stručne - vyše polovicu filmu sa nič zaujímavé nestane, aby sa to následne zvrtlo na boj o život medzi trojicou teenagerov a psychopatickou rodinkou úžasných. Otecko by totiž strašne chcel oženiť svojho znetvoreného synáčika, a tak sa rozhodnú "adoptovať" si hlavnú hrdinku. Tá je samozrejme proti. Takže vyvražďovačka, skrývačka, naháňačka po dome. Žiaľ, film je vo všetkých ohľadoch (dej, herci, krv) iba čistým priemerom. Jedno dobré podrezanie nestačí. Nechytilo ma to. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama