Reklama

Reklama

Doktorka Lisa: Chcete je?

(pořad)
  • Austrálie Dr. Lisa to the Rescue
Dokumentární / Reality-TV
Austrálie, 2015, 20x22 min

Obsahy(1)

Veterinářka Lisa se stará o opuštěná zvířata, zejména psy, a snaží se jim najít nový, co nejvhodnější domov... Přichází soucitná veterinářka se srdcem ze zlata a nespočtem čtyřnohých bojovníků, kteří čekají na záchranu. Seriál o doktorce Lise má všechny správné ingredience na to, aby se stal novým oblíbeným pořadem pro celou rodinu. Lisa vyzbrojená svým typicky rozzářeným úsměvem pomáhá zvířecím svěřencům najít nový domov. Když to vyjde, získají šanci na nový život. „Zasvětila jsem život zachraňování zvířat. Tentokrát jsem vyrazila z operačního sálu, abych mohla pomoct ještě víc," říká zkušená veterinářka. Když vidím tolik opuštěných zvířat, láme mi to srdce. Proto se snažím povzbudit lidi, aby adoptovali zachráněná zvířata z útulků." (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to hezký a roztomilý jenom kvůli těm pejskům, jinak nevím, co by na tom mělo být tak super. Ona ta americká firma pro nás tady moc není. ()

Zephyras 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od ostatních komentujících na tomto pořadu nevidím nic špatného. Spousta lidí si pořizuje psa (nebo jakékoliv jiné zvíře) bez rozmyslu a často nebere ani ohled na to, zda se pro ně pes vůbec hodí. Časově náročná práce, nevhodné zázemí plné nástrah, nebo malé děti - to všechno je potřeba při výběru zohlednit. Nelze se jen dívat na rasu a stáří psa, ale hlavně na jeho povahu. Pokud víte, že nebudete mít čas na výcvik, není asi nejlepší vybrat si divoké štěně apod. Přestože u nás běžně službu veterináře, který by nám doporučil konkrétního psa z útulku " na míru", nemáme, tento pořad může být inspirací pro každého, kdo o pořízení si čtyřnohého kamaráda vážně uvažuje. Přiměje ho to zamyslet se nad tím, zda je to dobrý nápad, a případně na co se při výběru zaměřit. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Co že to je australský seriál? No jo je tam míň tlusťochů, než kdyby byl americký, ale forma je stejná jak pro americké tlusťochy vyvalené na gauči. A obsah je o tom, že nějaká blonďatá veterinářka jezdí po lidech po jejich domovech a zhodnocuje, jestli jsou připraveni na psa, mimo to tam psi léčí, ale chybí tomu dost něčeho, co by zaujalo a člověk se na to vydržel dívat. Jako chovatel psů dám aspoň frčku. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama