Reklama

Reklama

Naprostí cizinci

  • Itálie Perfetti sconosciuti (více)
Trailer 1

Skupina přátel se schází k pohodové večeři. Znají se důvěrně celé roky a také další setkání by se neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek na to, co bylo... kdyby se nezrodil zdánlivě nevinný nápad: dát mobilní telefony na stůl a sdílet každou SMS i každý příchozí hovor. Kolik toho o sobě nesmíme vědět, abychom mohli zůstat přáteli, milenci, manželi, rodiči...? Během jediného večera se ukáže, že až příliš mnoho. I ti, které známe, mohou totiž být naprostými cizinci. (Film Europe)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

výbornej film,i když hodně zvláštní-začíná jako komedie,ale pak je to drama jak vyšitý,poté co se ukáže co všechno dokáže mobil provalit a že každý má nějaké to tajemství a kostlivce ve skříni-opravdu zvláštní film,kdy jsem vlastně nic podobnýho ani neviděl...

P.S.-konec jsem pochopil tak,jak by to bylo,kdyby onu hru vůbec nezačali hrát-v klidu by se rozešli,každý s tou svojí lží,ale spokojení a nerozhádaní

Martin.Bodo

Martin.Bodo (hodnocení, recenze)

Vyborny film so zaujimavou hrou s mobilom ,no pochybujem zeby sa v dnesnej dobe nasli odvazlivci co by toto podstupili 

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Ve skutečnosti se žádná hra mezi přáteli neodehrála a my z pozice diváka vidíme, co by se stalo, kdyby ke hře skutečně došlo. Konec, kdy se povedená partička loučí a vrací k domovu je již reálná stejně jako jejich děsivá a odporná tajemství. Film se mi nelíbil, konec dojem vylepšuje, ale vzhledem k zdejšímu vysokému hodnocení 2 hěvzdičky. Reálně mezi 2 až 3 hvězdičkami.

Synura.P

Synura.P (hodnocení, recenze)

Spoiler

 

Já si myslím, že obě vysvětlení jsou stejnocenná... buď se nic nestalo a divák vidí celý film, co by se stalo, kdyby do toho šli (i když ve skutečnosti se tak nestalo), anebo naopak se to tak stalo, ale jako závěr vidíme variantu, jak by vypadal zbytek jejich večera, kdyby na tu hru nepřistoupili.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Z tohto filmu som si odniesol jednu vec a to že never nikomu ani najlepšiemu priateľovi a keďže ja neverím nikomu okrem chlapíka ktorý robí vycqp piva nebol som ničím zaskočený.o tom že ľudia sú tie najväčšie špiny viem už davno

HonzysKISS

HonzysKISS (hodnocení, recenze)

spoiler: Nejdřív jsem si myslel, že všichni najednou jenom předstírají, že k ničemu nedošlo. Jako by chtěli dál žít ve lži, protože nechtějí třeba změnu nebo něco :D Ale už hned při rozloučení řekli, že se jim nikdo na fotbal neozval a bylo mi to divný, takže tak :D 

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Nepochopila jsem, proč na závěr se všichni najednou chovali, jako by k ničemu z toho nedošlo.

na příspěvěk reagoval Kulosek3

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Pro dobro naší společnosti doufám, že 5 ze 7mi Evropanů není nevěrných a ještě si naivně myslí, že na to nikdo nepřijde...

Ale pokud pominu tuhle premisu, tak to byl úždasný film s dokonalým závěrem. Ten nejrozumější a na první pohled nejtajemnější byl nakonec ten, co neměl co tajit.

Uživatel Kulosek3 smazal svůj příspěvek.

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

Paradna konverzacka...taketo veru mozem. ..Viem si to predstavit aj v divadle . U mna 5★

zablaga

zablaga (hodnocení, recenze)

purekritik

divákovi bolo ukázané, len "čo by bolo keby?" podstúpili na túto hru, ktorú však zamietnu a naďalej žijú v klamstvách

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Kino Světozor slaví Patnáct let

Kino Světozor slaví Patnáct let

14.05.2019

Čeká vás velká nádhera a trochu i melancholie. Kino Světozor dostane občanku a oslaví to filmovou přehlídkou Patnáct. Během týdne od 24. do 30. května uvede 15 největších hitů i srdcovek týmu, který… (více)

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

16.12.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Kino Lucerna zve ke snění s italským filmem

Kino Lucerna zve ke snění s italským filmem

29.11.2017

To nejlepší z italské kinematografie nabídne na začátku prosince putovní přehlídka XV. ročníku Středoevropského festivalu italského filmu MittelCinemaFest 2017. Česká republika se již popáté… (více)

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama