Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku vidíme agenta Ballarda jak v roce 2001 v Praze přednáší na meetingu tajné služby. Toho se účastní agentka Gabriela a vedoucí agentů Blažek. Ballard tvrdí, že jejich cílem je Luhanského brigáda a její generál a k němu je má dovést Dimitrij Petrovič, což je Martin Odum. Ten se v současnosti skrývá v Londýně. Martin se seznámí s ženou v baru. Představí se jako Leo a stráví s ženou jménem Fiona noc. Když od ní odchází, objeví se dole Fiony přítel policista a Martina chce zatknout. Ten se ale nenechá a oba policisty zpacifikuje. Je ale zachycen pouliční kamerou. Poté se vracíme do Martinova dětství do roku 1975. Tam je na Sedleyho škole, kde má speciální výuku. Když něco neví je učitelem fyzicky trestán. V současnosti Ballard pátrá po Petrovičovi. Agent Tony se setká v Londýně se svou bývalou přítelkyní Ninou a chce po ní nějaké informace o Johnu Cameronovi, což byla jedna z Martinových identit. Nina mu předá kontakt. Poté vidíme mladou bílou dívku Kate, která konvertuje k islámu. Pak vidíme čečenského bosse v Praze Doku Zakayeva a jeho bratra Tamira. Ti mají problém s Petrovičem, který zmlátil jejich společníka. Martin (jako Petrovič) se chce k Dokuovi dostat. Martin mu řekne, že ho společník podváděl a Doku ho zastřelí. Kate říká, že její máma, měla sovětské doklady. Tonyho sledují agenti CIA, Tony ho odhalí a pošle pryč. Tony se pak sejde s Martinem. Martin chce zjistit, kdo je a dokázat svou nevinu. Martin jde za Terencem Gravesem, který by měl něco o jeho minulosti vědět. Terence má ale stařeckou demenci a nic si nepamatuje. Ballard v roce 2001 společně s Gabrielou sledoval Petroviče. V současnosti je vidět, že Ballard má jednu nohu umělou a zřejmě to souvisí s Petrovičem. Martin chce po Tonym, aby prověřil lidi, kteří byli na návštěvě u Gravese. Ilyana je matka Kate a zlobí se na ní, že přišla domů pozdě. Tony říká Martinovi, že úmrtné po Johnu Cameronovi vyplatili někomu, kdo navštěvuje Gravese. Na adrese, kterou mu dal, najde dům Ilyany. Tu poté odchytí v obchodě, ale ona se s ním nechce bavit. Martina pak honí policie, která si ho všimne. Martin je dokáže setřást. V Praze se v současnosti Ballard setkává s Gabrielou. Poté vidíme rok 2001 v Praze, kde byla Ilyana manželkou bosse Doku Zakayeva. Následně je vidět obraz z Martinova dětství, kde učitel říká, že je výjimečný. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No hnus velebnosti... skákat v čase a mezi lokacemi 30x za epizodu je opravdu otravné. Zatím je vše spíš rušivé. Navíc nechápu kam zmizely některé postavy z první řady. Nedává to smysl. ()

bidja odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle je tak akční pro Lenochoda. Praha teď, Londýn před lety, Amerika někdy mezi, Praha minule, Londýn potom, Amerika hodně dávno atd. ve 30 vteřinových sekvencích. Nesledovatelné.. ()

Reklama

Galerie (61)

Reklama

Reklama