Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 21. února 2016 v Quicken Loans Arena (Cleveland, Ohio). Na kartě se sešlo osm zápasů.

1) Kalisto vs. Alberto Del Rio (Two-out-of-three Falls Match)
2) Team B.A.D. vs. Sasha Banks & Becky Lynch 
3) Kevin Owens vs. Dolph Ziggler (Intercontinental Championship)
4) The Wyatt Family vs. Big Show, Erick Rowan & Ryback
5) Charlotte vs. Brie Bella (Divas Championship)
6) AJ Styles vs. Chris Jericho 
7) Curtis Axel vs. R-Truth
8) Dean Ambrose vs. Brock Lesnar vs. Roman Reigns (Triple Threat Match o titulový zápas na Wrestlemanii 32) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Lesnar vs Reigns vs Ambrose se určitě zapíše do dějin zajímavých zápasů. Poslední dobou mám pocit, že se WWE začíná směřovat pryč ze své zbuzlé éry a už jim nejde pouze o to prodat co nejvíc Hasbro plyšáků s xichtem Johna Ceny, ale předvést i kvalitní zápasy. Snad to tak bude pokračovat... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

SASHA BANKS A BECKY LYNCH VS. NAOMI A TAMINA - 3* - Nečekaně dobrý divas match. Sasha a Becky patří k tomu lepšímu, co divas divize nabízí. Jen tak dál. KEVIN OWENS VS. DOLPH ZIGGLER - 3* - KO bere WWE útokem. Ovšem za soupeře bych k němu radši viděl agresivnější wrestlery než je třeba Dolph. WYATT FAMILY VS. BIG SHOW, RYBACK, KANE - 2* - Super wrestleři, ale slabý příběh i průběh zápasu. CHARLOTTE VS. BRIE BELLA - 3* - Skoro jsem dal 4* poprvé v životě divám. Ale ten výsledek mě zase na*ral! Charlotte ven! Nicméně nejlepší divas zápas, co jsem kdy viděl. Y2J VS. AJ STYLES - 5* - Totální top zápas show! AJ a Chris předvedli něco skvělého! Nemám slov. Naprosto bezchybný zápas. R-TRUTH VS. CURTIS AXEL - 2* - Zbytečná vsuvka. Ani jeden nemá kvalitu na PPV. ROMAN REIGNS VS. DEAN AMBROSE VS. BROCK LESNAR - 4* - Velmi dobrý zápas, který mě zklamal jen vítězem. Ovšem všichni tři sebou mlátili a ukázali to lepší, co v nich je. ()

Reklama

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Watch This“ od Willa Roushe. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama