Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

darm odpad!

všechny recenze uživatele

Incredible :) Maník se skafandrem na hlavě, vypadající jako kříženec gorily s medvědem se potácí po nějakých vyprahlých pláních v okolí skal a snaží se zabít poslední lidi na Zemi, kteří před ním utíkají.. Ale abych tomu dal pět hvězd, musel bych se tím bavit ještě víc.. Ale co jsem tomu maníkovi fakt záviděl, bylo to úžasný bublifukový rádio :o) ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě moc :))) Opičáci, který maj na hlavě přilbu s tykadýlkama a břišáky jako Arnold v nejlepších letech, vybombardujou atomovkama Zemi, protože lidé začínají být tak chytří, že pro ty opičáky představujou potenciální zlo. Když ale zjistí, že šest lidí přežilo, sešlou jednoho opičáka na Zem, aby je dodělal. On se ale místo toho zamiluje do poslední buchty na světě, a proto jsme svědky - ale až potom, co se propleteme spletí stokrát použitých záběrů - jak ji opičák unese do své jeskyně ( proč nebydlí ve svym korábu, se kterym tam přiletěl?), ale bohužel nemá čas jí celou svléci, protože ho furt ruší jeho boss, se kterym komunikuje díky superpapírový televizi, jejíž vedlejší produkt jsou mýdlové bubliny. A tu superpapírovou televizi maj náhodou i naši hrdinové, kteří přežlili nálet atomovek. . . Dále jsme zde svědky svatby, a na samém konci na nás sešle opičí boss vyhynulé dinosaury. . . Tomuhle mixu se ani nedá říkat film, ale jelikož se jedná o počin, který nenudí, můžu ho s klidem doporučit. ()

Reklama

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Pane doktore, asi takhle - viděl jsem prapodivnýho týpka v kožichu (asi to byl mimozemšťan), jak nukleárním útokem zlikvidoval veškeré lidstvo na Zemii. Přežilo šest lidí - děda, babka, klučík, holčina, nějaká kost a libovej seladon. A voni byli poslední hrozbou pro jiný týpky v kožichu někde na ňáký jiný planetě. A tak ten v tom kožichu (ne, nebyl to Leoš Mareš) chodil furt ňákou pustou krajinou , aby je dostal. A řeknu vám, bylo mi ho dost líto. Furt chodit pěšky v tom kožichu. Proč se třeba nesvezl? Má atomovky, má vesmírnej koráb a přitom musí supět po kopcích? No řekněte, pane doktore, je to normální? Ale bez citu nebyl, ne ne. Von se zamiloval, do tý kosti. A tak šel po ní. A vona jak utíkala s tím playboyem, tak hrozba nehrozba, zabouchla se do toho seladona (ne do toho s tím kožichem) a naplánovali si líbánky. Sice nevím, kde je chtěli trávit, ale taková cesta rozbořenou Paříží spojená s prohlídkou mrtvol, to by nemuselo být špatný. Ale to já jenom tak fantazíruju...A taky jsem tam viděl plazmovou obrazovku z papundeklu a u ní asi ňákej magor foukal do bublifuku, protože tam poletovaly bubliny, ale nevím proč. Jo, a taky se tam mihly pravěcí ještěři a ....Au! Au!Já si nevymejšlím. Já to viděl, pane doktore! Pusťte mně, já nechci injekci! Prosím! Pomoc......" ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Přívlastek "kultovní" se získává mnohdy bez znalostí čehokoliv a jen na základě historických souvislostí. Proto známe i dnes kupříkladu právě tenhle film, ve skutečnosti nejapné plivnutí do vody, po všech stránkách věc hodna zapomenutí. V zásadě je hlavně potřeba vytvořit kult, každá dekáda a každý žánr si ho zaslouží. No a Phil Tucker měl to "štěstí", že kolem jeho blbosti prošel už v padesátých letech nějaký ten vzruch, takže všichni zde hodnotící přispíváme k obecné oblibě tohoto filmu i po letech. Víte, já upřímně nevěřím, že Robot Monster je tím nejhorším, co na kameru kdo natočil, jen záhadně ten film přežil (a kolik dlaších podobných už je navždy v prachu). Sranda to je solidní, klišé ve scénáři a nelogičnost nejde obcházet, herci šíleným způsobem neschopní a ten styl.... ten styl! Věřím, že jsou další takové filmy a chci je vidět! ()

Makky odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, je samozrejmé, že je to najhorší film, aký som kedy videl a určite mi to potvrdí aj väčšina ostatných. Chcel by som poznamenať zopár zaujímavých bodov: Po prvé: V tomto filme prevláda taká neskutočná naivita, až to bolí. Po druhé: Herci sa naozaj snažia, ale nejako im to nevyšlo, uveril som im akurát nos medzi očami. Po tretie: Nepochopil som ten bublifuk, ktorý mal vytvárať asi "dramatickú" atmosféru, no nechápem načo tam bol, pretože tu bolo dramatické iba čakanie na koniec tejto blbosti. Po štvrté: Načo tam boli tí "dinosauri"??? To nechápem doteraz a asi to ani nikdy nepochopím. Ale aj tak by som chcel poďakovať režisérovi, že vytvoril takúto neskutočnú hovadinu, na ktorej sa dá vážne dobre zabaviť... už teraz je isté, že väčšiu filmovú katastrofu neuvidím, konečne to mám za sebou :o) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama