Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Diskuze

zelvopyr

zelvopyr (hodnocení, recenze)

Předpokládám, že do diskuze se chodí po shlédnutí, ale stejně varuji -- SPOILER!!! ...... Tedy, pointa dává smysl filmu i jeho nahlavupadlé formě. Jelikož má těžký otřes mozku, děj se zlomí bez varování. Situace taky vypadá jako dětinský výplod. Emzáci jsou z brakových komiksů, rekvizity také... logiku to má. Nicméně, chtělo by to specialistu přes psýchu. To, co vyleze z podvědomí, je celkem síla... Starší dívka pohlavně atakovaná, mladší zavražděná... není v té vymydlené vzorové rodince něco špatně jako v Twin Peaks?

zelvopyr

zelvopyr (hodnocení, recenze)

SPOILER... Jsem rád, že když se ta nadržená gorila chystala dělat ošklivé věci malé tlusté blonďaté holčičce, kamera milosrdně dala zatmívačku.

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

Kolyas: Díky moc. Na Lost Continent jsem už kdysi narazil, ale ti ještěři mi pořád vrtali hlavou.

zeďa

zeďa (hodnocení, recenze)

zdeci: Jj, zdálo. Někde jsem četl něco jako: "Samotný režisér uznal, že je to až moc velký úlet a tak dal na konec rozumnou pointu" :)

zdeci

zdeci (hodnocení, recenze)

Já u toho teda v poslední pětině vytuhl (což bylo asi dobře) a možná o pointu přišel, ale nezdálo se to všechno tomu drzýmu spratkovi? Anebo to bylo jen moje zbožné přání, aby ten film nabyl aspoň nějaké kvality?

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

jedna hviezdička za pokus o sci-fi, ale pri viacerých situáciách som si trhal vlasy (keby som nejaké mal), ako toto mohol režírovat dospelý človek. Vyzeralo to, ako by to točilo 8 ročné decko. To zrkadlo so skrinou namiesto obrazovky prenosu signálu....SILA!!!! :(

sam75

sam75 (hodnocení, recenze)

A viděli jste "Turkish Star Wars" ? U toho jsem chcal smíchy.Na Ultra Warrior se teprve chystám.Škoda že nejsou aspon eng titulky.

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

Ultra Warrior tenhle skvost poměrně překonává (jsem to viděl hned po sobě, takže můžu soudit :)

Ondriss

Ondriss (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu parádní film - ta zběsilost kostýmů, dialogů nebo scénáře vydá snad na všechny horory světa. A nebo komedie. Film obecně nemůžete hodnotit s čistým štítem, už k němu nějak přistupujete, s někým se na něj díváte. A u tohoto to poznáte snad nejlíp. Radím vám dobře, pokud budete mít kuráž tohle shlédnout, udělejte všechno proto, aby vás film bavil - bude to pak nepopsatelný zážitek -)

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

Možná se mi to jen zdálo, ale měl jsem pocit, že ti dinosauři jsou z nějakýho jinýho filmu. Pokud ano nevíte odkud?

zeďa

zeďa (hodnocení, recenze)

Ten film je nepopsatelny. Už jenom fakt, že aby vás to monstrum dostalo si musíte stoupnout a počkat až se dobelhá, případně předstírat upadnutí, mluví za vše.

sahe

sahe (hodnocení, recenze)

Já mam titulky na verzi 701 MB (735 623 168 bajtů) - takže bohužel...

sahe

sahe (hodnocení, recenze)

Film mam a i s t.i.t.u.l.k.y. :-))) Ještě se ale na něj musim kouknout... zatím nebyl čas...

strougy

strougy (hodnocení, recenze)

K tomu přece t.i.t.u.l.k.y. nejsou vůbec potřeba, když nejsložitější dialog je ROBOT :"I will kill you!" LIDI:"No!!" ROBOT:"Yes!" :)

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Ne, že byste je potřebovali pánové... Stačí se kochat obrazem ;-)

varchar

varchar (hodnocení, recenze)

taky nemůžu najít titulky.. budu moc vděčný, když mi je někdo pošle ;)

 (hodnocení, recenze)

Cau, poradi mi prosim nekdo kde sehnat titulky k Robot Monster(nebo jeste lepe mi je posle). Dik moc

Reklama

Reklama