Reklama

Reklama

Mastnej škrtič

(festivalový název)
  • USA The Greasy Strangler (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otec so synom sprevádzajú návštevníkov po ich meste. Počas jednej obchôdzky si všimnú ženu, ktorá sa im zdá príťažlivá a aj ona má záujem o syna. Dohodnú sa na schôdzke a už o pár dní sa v ich dome konečne objaví žena. To však neznamená, že sa veci zmenia k lepšiemu. Táto žena spôsobuje len ďalšie problémy v ich vzťahu a to ešte nie je najhoršou vecou, ktorá sa stala. V okolí sa totiž pohybuje sériový vrah, ktorý vraždí ich známych. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dal som sa napašmať názormi, že sa jedná o hnus z ktorého je divákovi špatne. Vsádzal som práve na tento fakt, že keď nič, tak aspoň uvidím niečo, čo ma po dlhšom čase pobúri. Bohužiaľ, nestalo sa. Je to skôr žalostne trápne, než v skutku hororové, kedy by divák aspoň z pohľadu gore dostal nejakú tu odmenu. Ide však o recesiu, kedy si samotná story spolu s hereckým obsadením nerobí piču len zo samých seba, ale hlavne z diváka samotného. Toto nemôže zapôsobiť ani ako originálny pokus, nie to ešte "niečo", čo má dlhodobo zakotviť v mysli "poslucháča" - 30% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu MEGA úchylárna, kterou s největší jistotou už v životě neuvidim. Těžko vydržet pohled na tři takhle bizarní existence, které však u diváka nevyvolají smích, soucit ani lítost, nýbrž jen hnus a trapnost. Pokud vám teda nevadí dědek s velkym chujem, jeho retardovanej synátor, tlustá mařka s bobrem a povadlýma kozama, pojídání očních bulv a celkově fekální humor. Takže za co ta hvězdička? Za hudbu: je sice otravně monotónní, ale neuvěřitelně vlezlá a dost možná si jí budete nějakou tu chvíli v duchu broukat, než usnete. Anebo vám z ní praskne hlava. ()

Reklama

Socrates 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si to neudrželo decentnost první půlhodinky, kdy se seznamujeme s plantážníky Braydenem Krasoněm (takovej zparchantělej Ozzy), taťkou Ronniem (takovej zparchantělej Klaus Kinsky) a jejich břitkým smyslem pro humor. Krasoň s taťkou mají rodinnej podnik - působí ve městě jako průvodci disco historií. Taťka je totiž starej disco král. Do jejich harmonickýho vztahu vnese nejistotu a stylový hádky jakási neforemná Žaneta, nastávají problémy a množí se pohledy na nepěkná těla a kašičky na podlaze. Občas ulítne i nějakej ten prd (fuj). Familie se však osvědčí jako pevná v základech a vše se elegantně vyřeší i v zájmu udržení rodinný tradice. ___ Opravdu slušnej úlet a mírně nechutná klasa. Klobouček Elijah Woodovi (produkce). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Že je to úchylárna o tom není pochyb. Na druhou stranu jsem viděl daleko úchylnější, ujetější a celkově zvrhlejší a hlavně vtipnější úlety. Tohle sice může ze začátku bavit, ale postupem času se to přejí a už jen čekáte na konec. V podstatě je to film o ničem, kterej se snaží zaujmout svou ujetostí. Na mě je to ale dost málo. Slabší 2 hvězdy. Zlatá TROMA. ()

noelcoward73 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo může napsat a natočit takovouto žumpu nejhlubšího kalibru! Komedie tam nebyla žádná, vraždy za nic nestály. A herci asi potřebovali peníze, tak souhlasili s tím, že tam budou účinkovat. Pokud jsem nedávno dal odpad! baletnímu hororu Climax, tak toto je odpad! - 10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Všechny mužské genitálie ve filmu jsou falešné. (HellFire)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (noelcoward73)
  • Prvotní verze filmu měl dvě a čtvrt hodiny. (HellFire)

Reklama

Reklama