Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (364)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné, no originál je originál a keďže mexickej verzii Bez návodu som dal 5 hviezd, tu sa uskromním so 4 hviezdami, hoci prisťahovalec v hlavnej role, Omar Sy, bol fakt dobrý a vtipný. Nedotknuteľní bola sociálnejšou verziou komédie a i tam bol skvelý, ale tento snímok mu sadol ešte lepšie. Film je novodobejšou a úsmevnejšou verziou Karmerová vs Kramer, nie je povrchný a netlačí na divákove city umelo. Stojí za pozretie. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Asi to bude sportovní komentář se spoilerem, tak nečti, jestli chceš překvápko. I když teda... Pokud člověk viděl trailer, může ho překvapit leda tak vypnutý topení v sále, protože takhle nebonzovala ani Eliška od sousedů. Film prostoduchý jako Lojza, který nebojí vsadit na to, že si bělošská holka nepamatuje, s kolika černochama před devíti měsíci chrápala. Ovšem navzdory tomu, že příběh je stejnou rutinou, jako výsledky Zlatého slavíka v mužské kategorii během posledních padesáti let, dýchala na mě fajn atmosféra a ne urputná snaha vydělat si na zimní kabát. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Už podruhé ve dvou dnech jsem musel vypnout toho cynického parchanta v sobě, abych si mohl užít sympaticky rozbolavělý film. Kdybych se těšil na skvělou komedii, byl bych zklamaný, ale jako drama funguje snímek skvěle. Ani nevím proč, ale Omar Sy mě baví, ať už hraje nečekaného taťku, pečovatele, kuchaře nebo gangstera, tentokrát ho výborně doplnila Clémence Poésy a úspěch se dostavil. Možná se mi film líbil i proto, že jsem čekal spíše nějakou pitomůstku s úžasně šťastným koncem a místo toho přišel dramatický příběh, který mě bavil a dvě hodiny uběhly strašně rychle. Doufám, že takových záležitostí nehodlají Francouzi točit víc, nerad bych měnil svůj záporný vztah k jejich kinematografii. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tento námet je presne vypočítaný na emócie diváka a bolo len otázkou, ako sa s tým tvorcovia vysporiadajú. Lebo mohli skĺznuť do patetického dojáku s potokmi sĺz, ale mohli z toho urobiť aj vkusnú dramédiu. Prikláńam sa k druhej možnosti, a v tom má snímok svoju silu. Omar Sy to vie, dokázal to dávnejšie, opäť ponúkol odľahčený pohĺad na vážne veci a možno pridal aj niečo z hereckého umenia. Film hraje na city, niekedy aj utečie zlým smerom, ale stále je zábavný, umiernený a vkusný. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle se nepovedlo. Od českýho překladu názvu (vsadim se, že to tvůrce hodil do google translatoru, to mu nedávalo smysl, a tak tam prostě něco flákl podle textu distributora) až po *SPOILER* vyloženě debilní zvrat s testem otcovství. Film se tváří, že má hodně co říct, a on by možná i měl, ale ve skutečnosti toho má miliarda scénáristů na jazyku tolik, že z tý kopy úderně působí naprostý minimum. --- Demain tout commence rozhodně chce stavět na Nedoknutelných (protože Omar Sy), ale to je bohužel pořádně nestoudná habaďůra, protože s nima sdílí opravdu pramálo. Nepravděpodobný přátelství kontrastujících hlavních postav se nekoná a navzdory očekávání excelujících taťků jsme tu už měli hromadu... a ti si navíc byli schopní vystačit i s mnohem skromnějšíma rekvizitama. Jedno z raných zklamání roku, sorry. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama