Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hodgmen se při přípravném slyšení rozčílí a zkolabuje a z Chrise se stane spolužalobce. Jeho úkolem je připravit k výslechu rasistického policistu Fuhrmana. Johnnie mu poradí, aby ho radši přenechal bělochům. Porotci navštíví Simpsonův dům, který Johnnie předělá tak, aby se jim líbil. (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"But when they say "Mayor of Brentwood," I know what they mean when they're saying that. I want you to know I never left anybody behind, Johnnie. I did what I had the right to do. I manifested myself out of a messed up situation. And don't think there weren't people back from where I came from hanging onto the back of my shirts the whole time with their hand out, trying to get me to drag them up, too. But it don't work like that. You got to get it on your own. Nobody can do it for you. And I ain't never apologizing for buying a beautiful house in a beautiful neighborhood. A neighborhood where you don't have people coming over the wall, trying to get at me, take what I earned. I ain't never apologizing for that. Do you hear me?" ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle prostě není krimi, ale právní, prokuratorská a soudní rekonstrukce téměř 30.let starého případů. Takže kdo čeká nějaký vyšetřování, či příběh nrbo zkrátka dobrej seriál, tak tohle musí vynechat. Tohle jsou jen keci a opravdu dopodrobna rozpitvany případ z pravnickeho pohledu. Víceméně seriálový dokument,a jelikož me soudní tahanice nějak obzvlášť neberou zůstává pro mě nejlepším dílem 1 a 2 díl. Jinak je to velice kvalitní podívaná co se scénáře týče, ale kvalita a zábavnost není totéž. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně málo postavy kolem které se to celé točí a hodně právničiny a výtečně na tělo napsaných dialogů a soudních pasáží. Suprová konverzačka, jak z prvotřídního áčkového Hollywoodu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama