Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Co dodat, veškeré pocity a "dojmy" shrnuli již předchozí uživatelé. Snad jen, že největší salvu smíchu jsem chytil při jedné opravdu pikantní scéně - mladý páreček si večer vyhlédne jako místečko pro milování uzavřený tobogán, který bůhvíproč pohání zrovna v zavírací dobu voda... a přímo pod ústím tunelu si na ně počká zajímavé-zvuky-vydávající žralok, který si ještě několikrát zatraceně hlasitě krkne - a večeře je vyřešena. :) Shitózní majstrštyk, kdy nevíte, zda hodnotit odpadem či 5*. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Jelikož žralok útočí 1 byl film nudný, přeskočil jsem dvojku (Jelikož už tam nebyl ani hrdina Béčkových srdcí Casper van Dien) a hupsnul přímou čarou na trojku, která nemá s jedničkou nic moc společnýho. Snad jen to, že žralok opět útočí. A musím říct, tady jsem se aspoň zasmál. Na začátku se plavilo děťátko a "žralo" jen lidi, pak to povýšili na to, že se tam ukázala maminka (Fakt už megalodon páč byla velká, dá rozum ne?) a ta začala žrát nejen lidi, ale i lodě. Tristní efekty krásného Zetka. Nature horor, kam zase cpou armádní tématiku, která mi na tohle milovaným žánru jediná leze na nervy. Inu, nasmál jsem se u pojídání lodiček tak jednu hvězdičku dám, ale na další koukání to nevidím. 15% (PS: 11% je úspěch ne? Nechce to další díl, ve kterým megalodon opět vyplave, celý moře vypije a mohutným plivnutím zatopí celou zemi?) ()

Reklama

klichem odpad!

všechny recenze uživatele

OMG, ani neviem, ktorou skvelou stránkou filmu by som tu mala zacat... Po vzhliadnutí som si musela dať na čas oddych aby som všetky informácie strávila. Vynikajúce efekty - to sa nedá filmu odoprieť, hned pri sledovaní som sa mrkla do programu z ktorého roku film je, čakala som tak maximálne 1990 a čuduj sa svete ono to je z 2002, takže na svoje si prídu hlavne fanúšikovia dobových filmov. Ďalšia vec nad ktorou sa musím pozastaviť, je lámanie predsudokov o ktoré sa tento film postaral, ved kto hovorí, že ryby sú nemé? Stačí si pozrieť tento film a hned mi je jasné, že ked na vás ide zautočiť žralok mrčí pri tom ako dusiaci sa medved. Herecké obsadenie sa nedá kritizovať, šancu predsa musia dostať aj skrachovaní seriáloví herci a odžité vráskavé pornoherečky (od prvej chvíle kedy som zočila nafúknuté pery (okrem iného) morskej biologičky, som čakala kedy príde horúca sexuálna scéna v sprche a dočkala som sa) nikdy neviete či sa v nich neukrýva talent. Ak by sa vám zdal žralok trochu povedomý, určite ste jeho zábery videli niekde na kanáli WILD s domácmi videami. ()

lskala odpad!

všechny recenze uživatele

Pitschovina jak má být!!! Debilismus přímo čiší z většiny herců a nelogičnost scén je do nebe volající. Jen pro příklad : muž kouřící nezapálený doutník, záběry (Marlin + ostatní ryby) jsou pravděpodobně z jiného, dokumentárního filmu, žralok má v tlamě lano a v poměru s tloušťkou lana je zcela jasně vidět, že je to nějaký malý "chcípák" - po pár vteřinách ten samý a už gigantický žralok útočí na lidi ... Tohoto je tam spousta, kdo se chce škodolibě pobavit, tomu Megalodona vřele doporučuji. :-D Jak tohle někdo může zafinancovat??? 3% - Odpad! ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Kino moc nemusím, takže místo letošního blockbusteru "The Meg" jsem si dal toto dílo... A je to poměrně snesitelný film. Výprava, akce a prostřihy na žraloky celkem ujdou. A přijatelné je i CGI (povětšinou když megalodon polyká své oběti). Rovněž se zde najde i pár napínavých momentů... Problém je spíš s příběhem, scénářem a s postavami, vše je takové ploché... Body nepřidává ani to, že se film bere až přehnaně vážně, přitom místy působí díky logice postav dosti retardovaným dojmem. Ale koukat se na to dalo. Další natural horror zábavnější než čelisti :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)
  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)
  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama