Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Caterina Schöllacková vede v Berlíně v roce 1956 taneční školu. Jejím cílem je dát svým třem dcerám - Monice, Evě a Helze - ten nejlepší možný dar a drží je proto zkrátka. Tři sestry dělají všechno proto, aby žily podle matčiných očekávání a dusivých konvencí v budoucnu. Platí za to však vysokou daň a když pak Monika objeví rokenrol, najde v sobě také odvahu se vzbouřit a pokusit se v životě vydat svou vlastní cestou. (Cinemax)

(více)

Recenze (35)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně červená knihovna. Příběh o třech sestrách Schöllackových, které v rozhodujících momentech svého života vždy volí špatné řešení. Přesto nepochybuji, že po létech trápení nakonec všechny tři najdou své štěstí... Dobře se na to kouká, na nic převratného si to nehraje, takže jsem docela spokojená a můžu dál relaxovat u pokračování. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Moc pěkně udělané, všechny tři série. Hezky se na to dívá, skvělá hudba, propracované kostýmy a scéna, až na to, že je to strašný mejdlo. Pozadí příběhu je zajímavý, ale postavy jednají  podle vzorce - román pro ženy 55+, nelogické jednání postav vedoucí k dalším a dalším umělým dramatům. To bolí a vy máte chuť se utopit ve Wannsee. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

3/3 Natolik autentické v té schizofrenní době, že by se v tom pokrytectví a maloměšťáctví dalo koupat. Takový projekt by si zasloužil větší pozornost. Ale ještě lepší zážitek je po rozklíčování fikce od inspirace realitou. Například herečka Sonja Lundi je samozřejmě fiktivní, zatímco citovaní Liselotte Pulver a Paul Hubschmid jsou zcela jistě skuteční. Finále je velkolepé nad všechny pochybnosti. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Hezky rozehraná šachová partie. Myslela jsem si, že budeme klouzat jen tak po povrchu. Povrch to má totiž fajnově zabalený. Ale to byl omyl. Ono to povrchně jenom vypadá. Seriál klame tělem. Žádná z postav není plochá. Německo se po valce pěkně zvedlo. Taneční kreace se mi moc líbily. To, co předváděla Monika a Freddy bylo úžasné. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Taky mě to chytlo a hlavně se to skvěle rozjelo. Postavy vylézají ze svých skrýší a otvírají svá nitra, jak houby po dešti. Výborná atmosféra 50 let a rokenrolové vypalovačky s divokými tanci, nemilosrdně utiskují klasické tance. To nese hodně těžce Mutti tří dcer a majitelka taneční školy, která si zakládá na perfektní pověsti a prestiži. Sama je přitom zkažená, jak mléčné zuby. Osudy všech zúčastněných se pěkně rozjely a každý má nějakého toho kostlivce schovaného ve skříni. Hlavní hrdinka Monika se pěkně vyloupla z původně unylé,bezbarvé nány. A musím zmínit i Joachima, který i přes vizáž Kostěje nesmrtelného, mně dost učaroval. Přeju si, aby ti dva byli spolu i přes ty sračky, co zažívají. Sem z druhou sérií. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Podľa seriálu vznikol muzikál, ktorý mal 28. novembra 2021 premiéru v berlínskom Theater des Westens. (Arsenal83)
  • Druhý a tretí diel boli najsledovanejším televíznym programom v hlavnom vysielacom čase v Nemecku (vysielal sa na ZDF). (Arsenal83)
  • Seriál bol natočený v Berlíne (Nemecko). Natáčalo sa od 13. júla do 26. októbra 2015. (Arsenal83)

Reklama

Reklama