Reklama

Reklama

Návrat k mé matce

Trailer 5

Nastěhovali byste se zpátky ke svým rodičům? Čtyřicetiletá Stéphanie (Alexandra Lamyová) je nucena vrátit se domů a žít se svou matkou (Josiane Balasková). V přetopeném bytě, kde ji čekají donekonečna ohrávané staromódní písničky, horečnaté partičky Scrabbleu a drahocenné mateřské rady ohledně toho, jak se chovat u stolu a vést svůj život, je přivítána s otevřenou náručí. Matka i dcera musejí v rámci společného soužití pod jednou střechou vynakládat nekonečnou trpělivost. A když pak další sourozenci (Mathilde Seignerová, Jérôme Commandeur a Philippe Lefèbvre) přijedou na večeři, rodinná tajemství rázem vesele vyplují na povrch v jakémsi výlevu, který někdy může být zdraví prospěšný. Vítejte ve velice riskantním světě – v rodině! (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (6)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Lehce komediální film o jedné francouzské rodině. Jak už to tak bývá, vztahy ani tady nejsou ideální: sourozenci si moc nerozumí, maminka je tajemná jak hrad v Karpatech a Stephanie mi byla od pohledu nepříjemná. No a taky musím říct, že jsem čekala mnohem víc komediálních prvků. Na druhou stranu na zhlédnutí na večer proč ne. Návrat k mé matce neurazí, nenadchne a klidně ho můžete pustit... třeba své matce. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Stephanie přijde o všechno a tak je nucena se nastěhovat k mámě, o které si myslí, že má počátečního Alzheimera, zatímco si potají užívá se sousedem ve čtvrtém patře. Vtipné to není, srandovní scénky tu nejsou, jen je tu spíše samé povídání o starostech a to s komedií má pramálo společného. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film o žene, ktorá po krachu svojej spoločnosti je nútená nasťahovať sa späť ku svojej matke. Možnosti príbehu (ako aj jeho vedľajšie „cesty“) vo filme nie sú využité. Je tu len jedna poriadne natočená scéna (spoločná večera rodiny). Najlepšia svoju úlohu zvládla J. Balasko. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Takze medzi komedie by som to urcite nezaradil,lebo je to len tak velmi z mala vtipne,ale ako film sa mi na to pozeralo prijemne,sympaticki herci,hlavne Alexandra Lamy,ta zena sa mi moc paci,pohodovy pribeh a la francuzi,cize nakoniec sa mi to ratalo...:-) ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama