Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Recenze (281)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $54,767,494Tržby Celosvetovo $114,501,299Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,527,543Tržby za predaj DVD v USA $1,935,069║ Klasická americká tuctová blbina, pár zábavných scén sa tu nájde ale ináč to je prestrelené. /45%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o totální vykalkulovanej produkt, aby bylo na co chodit o vánocích se mi to docela líbilo. Zasmál jsem se a Olivia Munn je sexy. Etudu, kdy Jennifer Aniston mlátí Ruské gorily si ale mohli odpustit. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Paramount // Počet premietajúcich kín v USA: 3,210 // Otvárací Víkend v USA: $16,890,204 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s vánoční atmosférou a slušnými herci. Úvod je trošku zdlouhavější, ale jakmile začne párty o zábavu je postaráno až do konce. Kdo má obdobné filmy v oblibě neměl by být zklamaný. 75% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tam, kam ideme, žiadne peniaze potrebovať nebudeme.“ – „A to je kam?“ – „Ideme si pre uznanie.“ Toto by som chcel vidieť radšej ako sitkom, než ako film. Príliš sa mi do toho nechcelo, ale nakoniec bola výsledkom fajn komédia s niekoľkými fakt vtipnými, drsnými vtipmi. Ale len čo sa začne riešiť scenár (internet, potenciálny klient, pasáčka), začína to nebezpečne zaváňať nudou. Hoci herci môžu pôsobiť nezáživne a nezaujímavo, treba povedať, že všetkých nakrúcanie zrejme dosť bavilo a je to vidieť. Vrátane Jennifer Aniston v ďalšej zábavne vulgárnej úlohe; neviem prečo, ale k Jennifer sa šťavnaté nadávky strašne dobre hodia. Nie je to nič svetoborné, ale celkom ma to bavilo. Dole klobúk za veľké množstvo suchých hlášok („Milujem ten film, kvôli nemu to robím.“, „Čakal som, že to bude horšie.“, „Sú to len semafory.“, „Všetci tu vyzerajú ako emocionálne dno.“, „Vieš, čo sa tým snažím povedať?“). "Nezabudnite, že čokoľvek dnes v noci urobíte, vás bude strašiť do konca vašich profesijných i osobných životov. Bavte sa.“ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybys vzal všem pití a rozsvítil, bude to tu jako v práci." Tak to je potřeba přitvrdit. Mě tedy příliš nepotěšilo, že za takřka veškerou zábavu může strejda Kokain, ale pařba to rozhodně nebyla špatná. A jelikož ještě občas cítím tlak v trenýrkách, tak musím poděkovat za obsazení tupé Savannah, bojovné Carol i svůdné Tracey, neboť s těmi bych si užil i na mnohem nudnějším večírku. Z mužského obsazení bych tam vzal jen černého "Tarzana" Waltera, jehož ztracená serióznost rozhodně stála za opětovné nalezení. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Když rutinní improvizovaný stand up s trochu vyššími production values, tak asi takhle nějak, no. Nejede to na maximum, ani to nenudí. Neurazí to odvahou ani konzervatismem, prostě to "je". A "je" to ok. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě nevyužitý potenciál. Na place máte fajn herce, docela dobrý nápad a přesto je výsledek takový nijaký a nezajímavý. Jako oddychovka, kulisa, anebo cokoli, čemu nebudete věnovat plnou mozkovou kapacitu by to šlo, více však ani ťuk. 5/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Český distributor to chytře nasadil coby duchovní pokračování Hangoveru a u traileru v kině jsem se docela bavil, ale nic moc jsem ani čekat nemohl (zvlášť když bytostně nesnášim Kate McKinnon). Vylezlo z toho přesně očekavané přisprostlé dítko, které zmizí v záplavě tzv termínovaných komedií (tedy, že film reálně existuje jen v krátké době v širokém nasazení) a za rok si už na něj ani kvůli ověřenému komediálnímu obsazení nikdo nevzpomene. Občas jsem se pousmál, ale díky několika o trošku nadšenějších recenzím jsem čekal přecijen malinko víc a jelikož jsem před pár dny viděl Why him?, kde to doslova srší nápady, Vánoční pařba nemá nárok. Asi nejvíc mě bavil Jason Bateman s Olivií Munn (Newsroom ftw!). Viděl jsem s nim hodně filmů, včetně Z cizího krev neteče, který u nás prakticky nikdo nezná, takže se asi považuji za jeho fanouška. Celkově bohaté obsazení (až na jednu světlou výjimku) dělá 90% filmu a nic dalšího prostě film nenabízí, ovšem to asi ani nechtěl...6/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas solidní záblesk, nicméně šlo z toho určitě vytěžit více. Filmu delší dobu trvá než se rozjede. Jako parádní bych viděl scénu v zasedačce, kde se postavy utvrzují, že párty nakonec přecejen bude. Druhé plus vidím v komediálních jistotách Kate McKinnon a Jennifer Aniston, tentokráte v roli chlapa. 60% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Je to připitomělé, jako každá současná americká komedie, ale "večírkový kolorit" Američanů je skoro obdivuhodný... :-) ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Českým názvem to připomíná Pařbu ve Vegas, Pařbu v Bangkoku a Pařbu na třetí, tak díky obsazení a kvality Jennifer Aniston a Jasona Batemana mi zas připomíná Šéfy na zabití. Celkově nenáročný film, který moc neurazí, ani moc nepotěší i když pár dobrých scének a vtipů se vyskytlo. Třeba Kate McKinnon v roli ombudsmanky ve firmě. Titulky mi přišly divné. Příjemná ČSFD projekce.Firemní večírky doporučuji organizovat jinak. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel tento styl filmů mě začíná docela nudit. Prostě prostředí amerických pařeb není pro mě to pravé. Nelíbí se mi ty úchylné scénky, které se tu dost často objevují a pak také otravná duc duc hudba, která mi už také leze krkem. (trance nemyslím!) :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka nabitá hereckými esami. V tejto snímke láka božská Jennifer Aniston svojimi sexi nôžkami v nylone. Rozhodne za ňou nezaostáva krásna Olivia Munn. Čo sa týka hudobnej stránky, snímka nás naladí na jednu stranu do vianočnej nálady a na druhú stranu do nálady na slávenie. Medzi vybrané sviatočné koledy patrí napríklad Jingle Bell Rock, We Wish You a Merry Christmas či O Holy Night a mnoho ďalších. Soundtrack je plný známych mien a piesní. Office Christmas Party je snímka nabitá veselou vianočnou náladou a bláznivými scénkami. Svojimi často už okukanými vtípkami spadá do kategórie bláznivých komédií. Office Christmas Party sa síce nikdy nestane kultovým vianočným snímkom ako je na príklad Láska Nebeská alebo Sám doma, ale na jednu či dve sezóny určite vydrží a stojí za to. Navyše je to tak trochu must-see pre tých, čo už si zažili nejaký ten firemný vianočný večierok. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

To zas sú vianočne grcanice kade tade. Niektoré scény boli vtipne a pekne natočené, to musím uznať, ale ako celok je to jeden pekný hnoj bez lepšieho príbehu alebo vtipného nápadu. Celý film zachraňovali viac menej iba herci. 45% - 2* ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Jasně, vozerem se, zdrogujeme, oskenujeme si genitálie, zaXXdame na zachode.... jeeee, to bude prča a legrace ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když to porovnám s naší vánoční večeří v pizzérce, očekávám o něco menší útratu a o dost rychlejší novoroční úklid. Sranda bych řekl bude ale zhruba stejná. Sice nepočítám s tím, že by někdo přitáhnul soby, sáňky nebo štětky, ale zas nebudeme muset nikoho zfetovat a odrovnat až na ÁRO, aby byla práce i po svátcích. Šéfik totiž nemá ségru. Trailer vypadal našlapaně jako Gábina na startu dnešní stíhačky, jenže se ukázalo, že kromě kanclu byl film vedle jak ta jedle. Ve finále má tahle pařba naprosto reálný výsledek, a sice pěknou kocovinu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Toto má byť súčasný výkvet SNL? Číry priemer, ktorého absencia zmysluplného príbehu by až tak nevadila ako minimum vtipných momentov a tých pár, čo funguje, je nanajvýš priemerných. Kino bolo plné, ale nesmial sa nikto. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Neznalého diváka může český překlad trochu zmást, ale samozřejmě to nemá s trilogií Hangover nic společného. Vlastně jak se to vezme: bordel po párty je tam stejný, ovšem chybí tomu nápaditost a jistá dávka té správné vyšinutosti. A tak je Pařba o Vánocích pouze další průměrná komedie s několika fajn hláškami, scénami a odkazy, na kterou se dobře kouká, ale už se k ní nevrátíte. Udělat dnes opravdu dobrou komedii je oříšek a do roka jich bohužel vychází jen hodně málo. ()

Reklama

Reklama