Reklama

Reklama

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Takovej nenáročnej buddy movie kousek, kterej na jedno shlédnutí rozhodně neurazí, ani nezačne nudit. Neříkám, že je to nějaká pecka, ale pořád mi to přišlo o třídu lepší než Retard Guys a podobný chujoviny. No a na to v jaký žumpě je momentálně Eric Roberts je to malej zázrak i když nečekejte, že by vylepšil svůj standart co se týče počtu minut ve filmu, ale aspoň se objevil po čase v něčem co nemá člověk chuť hned vypnout.50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka buddy movie komedia, ktora neprinasi nic nove. Len sa tam casto hovori po mexicky. Az mi je divne, ze tu nehra Danny Trejo. Ale to je uz viac american ako mexican, takze by nikomu nic nerozumel. Ja som si to pozrel len vdaka Robertsovi. Ale velky priestor tu nema a je prakticky zbytocny. Ale aspon hra po dlhej dobe kladnu postavu. Technicka stranka je kompetentna. Sem tam nejaka slusna bitka alebo prestrelka. Seagal by mohol zavidiet. Bohuzial mi to prilis vtipne nepripadalo a mimo tych par akcnych scen som sa celkom nudil. 4/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický buddy movie, kdy se dá dohromady nesourodá dvojice, která má řešit určitý případ. V tomhle případě je to trochu jednoduchá cesta za pomstou a záchranou jedné ženy, ale má to svoje dobré momenty, které mě pobavily. Asi jsem na tenhle typ buddy movies trochu ujetý, protože mě vždy trochu dostanou. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ten vložený budget sa tvorcom určite vráti, ale... Nie je to zlý film, len je to akurát celé zopárkrát prefiltrované z toho, čo ste už videli v lepšom prevedení. Buddy duo je v pohode, z fórikov síce nejdete do kolien, ale aspoň nie sú trápne. Škoda tej zápletky, ktorej pointu musíte uhádnuť v momente (bohužiaľ je to na začiatku filmu). A neviem, či sú ešte stále v móde spomalovačky... K môjmu potešeniu je rating určený pre vyššie vekové kategórie (ale nečakajte žiadne brutalo) - scénka so scanerom ruky mŕtvoly patrila k tým lepším. A samozrejme, na záver nesmie chýbať klasický Mexican Standoff - vedeli ste vôbec, že tento výraz je už aj vo Wikipedii? Cakom prásk: každopádne si Mexičania týmto nespravili ostudu - tipujem, že pri scéne na US-MEX hraniciach bol standing ovation. Comprende cabron?! ()

Reklama

Reklama