Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedinečném celovečerním portrétu BELMONDO se legendární "Bebel" vrací na místa, kde vznikaly jeho nejslavnější filmy. Spolu s ním a jeho synem Paulem navštívíme Rio de Janeiro, Paříž, Řím a francouzskou Rivieru. Paul vede vyšetřování , vyslýchá očité svědky - hvězdy filmů a otcovy osobní přátele, zpovídá svého "papá". Odhaluje okamžiky, které by jinak zůstaly tajemstvím. (Atlantis Entertainment)

(více)

Recenze (109)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rozbíjel auta, rozbíjel kola, rozbíjel lodě ... on rozbíjel vše." A když k tomu přidal svůj poťouchlý úsměv, tak nebylo co řešit. Z mého pohledu je poněkud smutné, že i kdybychom si vyměnili své majetky, tak ty krásky stejně budou skákat do postele tomu bělovlasému rošťákovi. A já se jim ani nedivím. Spíše se divím tomu, že z tak dokonalého materiálu, jakým je Belmondova filmografie, se nepodařilo vykouzlit víc. Ty ukázky z filmů jsou totiž příliš krátké a prostor pro potomky hvězd na můj vkus zase příliš velký. Přesto je to příjemně nostalgické vzpomínání. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pohodový dokument o cestování v kabrioletu po místech, kde Bebel natáčel svojě filmy. Jelikož Belmonda zpovídá jeho syn, tak je to asi otevřenější srdečnější rozhovor, ale já si krom lehce dojemného uspokojení odnesl z toho filmu tři věci: 1) Belmondo nikdy netočil v létě protože vždy chtěl být se svými dětmi - ten člověk jako člověku mne stoupl opravdu na maximum 2) ve filmu Muž z Ria, Belmondo doopravdy bojoval o život, když po laně přelézal mezi budovami a utrhl se pod ním vozík a on musel 15 minut se držet na laně ve výšce asi desátého patra než mu pomohli - ten člověk u mne stoupl i jako hrdina na maximum. 3) už jako malý kluk chodil do ateliéru ke svému tátovi sochaři, kde viděl ty spousty nahých modelek, tak už asi chápu tu jeho lásku k ženským ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Bebel. Spousta unikátních materiálů, rozhovorů, fotek, domácích archívů....Tahle osobnost by si zasloužila klidně desetidílný seriál, který by mapoval Belmondův život od začátku a jednotlivé díly by rozdělovaly jeho životní etapy. I tak je tento dokument, který natočil Belmondův syn důstojným ohlédnutím za životem pozoruhodného muže, kultovní ikonou francouzského filmu a kaskadérem, jehož kousky obdivují diváci po celém světě. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Moc mile natočený dokument o takové legendě jako je Belmondo, který na mně z dokumentu působil jako moc milý a skromný člověk kterému sláva nestoupla do hlavy. Bylo zajímavé sledovat jak vzpomíná na natáčení svých nejslavnějších snímků a dokument byl pro mně moc příjemně stráveným časem. Děkuji vám panové za něj. 5 hvězd (už od začátku) jasných.:-) ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

No prostě božský dokument. Je to pořád Jean-Paul Belmondo. Mám doma i tu samou knihu a je překrásná. V dokumentu je skvělý jak Belmondo, tak junior a samé známé tváře. U mě 85%. Je to prostě legenda a tohle je super film o ní. Doufám že to Jean-Paul ještě nezabalí. Krásný dokument o mém nejoblíbenějším a možná nejlepším herci historie:-). Super shrnutí jeho kariéry i osobního života s jeho vlastním synem a kamarády. Nejlepší hodnocení. ()

Galerie (12)

Související novinky

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama