Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedinečném celovečerním portrétu BELMONDO se legendární "Bebel" vrací na místa, kde vznikaly jeho nejslavnější filmy. Spolu s ním a jeho synem Paulem navštívíme Rio de Janeiro, Paříž, Řím a francouzskou Rivieru. Paul vede vyšetřování , vyslýchá očité svědky - hvězdy filmů a otcovy osobní přátele, zpovídá svého "papá". Odhaluje okamžiky, které by jinak zůstaly tajemstvím. (Atlantis Entertainment)

(více)

Recenze (109)

plechulka 

všechny recenze uživatele

Na filmu je vidět, jak mají všichni Jean-Paula rádi a jak se všem (nejen ženám) rosvětcují oči, když vzpomínají, co všechno s ním zažili a co se toho navyváděli nejen v mládí. Opravdu, takový fenomén se rodí jen vyjímečně - a myslím, že synek udělal s tímto dokumentem moc dobře a hlavně včas - stáří je holt strašná mrcha a dožene všechny.... ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Belmondo podle Belmonda, táta Jean-Paul podle syna Paula. Laskavé, úsměvné a pohodové vzpomínání, které žádné skandální odhalení nepřináší, a (proto) je stejně příjemné jako podvečerní posezení u Château Lafite na balkóně skromného pařížského bytečku s výhledem na Eiffelovku. Jen s tím rozdílem, že Jean-Paul pro jednou neleze po střeše, ani nevisí na okapu, ale sedí proti vám a směje se. („Spousta policajtů se stala policajty kvůli mně!“) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lepší dokument o Bebelovi nemohl být. Připravil ho jeho syn. Provezl ho po nejslavnějších místech jeho filmů a připravil rozhovory s těmi nejvýznamnějšími herci, režiséry a umělci, kteří mají k Bebelovi tolik příběhů, že tisícistránková bychle by na ně byla krátká. Natočeno upřímně, vstřícně a s láskou ke svému tátovi, který navždy bude největším štramákem filmového plátna s úsměvem, který navždy bude dělat radost lidem po celém světě. ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

Vynikající a pohodový dokument, při sledování kterého jsem si uvědomil, kolik toho vlastně Bebel natočil. Jak měl široký rejstřík, zahrál cokoli a pořád to byl on. Jaká to byla superhvězda evropského filmu. Celý dokument je pohodová jízda po místech, kde JPB točil, vzpomínání na divoký život jednoho z nejcharismatičtějších herců stříbrného plátna. Varování: Po shlédnutí dokumentu budete mít neodolatelnou chuť pustit si nějaký Belmondův film. ()

progression 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o legendárním "Bebelovi". Pestrý mix vzpomínek na legendární filmy i jejich destinace, v hlavních rolích vzpomínání Belmondo se synem Paulem, zdatně sekundují i další filmové legendy tehdejší doby. Dokument mapuje nejenom všeobecně známou a slavnou kariéru filmovou, ale i už méně známou nicméně neméně slavnou kariéru divadelní. Hodně mne zaujal názor legendy z největších Jeana Gabina který vyjádřil během (jediné) filmové spolupráce s Belmondem. I když dokument byl natočen jakoby z obdivného a nostalgického pohledu syna na slavného otce, přesto dává spoustu zajímavých faktů a vzpomínek všem divákům, kterým "Bebel" nebyl lhostejný. ()

Galerie (12)

Související novinky

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama